2777
2789
عنوان

میخام کار کنم

61 بازدید | 8 پست

دوستان من نامزدم نمی‌ذاره برم بیرون کار کنم 

من واقعا نیاز دارم به پول تا بتونم جهیزیمو بخرم 

خانوادم تا ی حد توان خریدشو دارن

نمی‌ذاره هر چقد گفتم بخدا جهیزیم تموم بشه دیگه نمیرم هم ب تو کمک میشم واسه خرجات هم واس مامانم خانواده خودم که بابام درست حسابی خرج نمیده..

ت جاده داشتیم میومدم ت ماشین یعنی دعوامون شد سر این موضوع میگه آره توام برو مث بعضیا بشو یعنی از راه بکشنم منو بخدا من اینجوری نیستم از سر نیاز و مجبوری میرم بعد دیگه کلی دعوانمیدونم چیشد گف اون دهنت نحستو باز کن باز اینا تصادف کنیم :)) 

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

دوران نامزدی ب ای شناخته نه لاو ترکوندن

وقتی میبنی طرف از حق طبیعیت هم محرومت میکنه و اینجوری باهات رفتار میکنه و باز هم میخوای باهاش ازدواج کنی یعنی شایسته همچین زندگی هستی پس اعتراضی هم نباید بکنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقا هیچ حقی نداره شمارو از کار محروم کنه:/ چه لمن صحبت با یه خانم اونم تو دوره نامزدیه اینقدر شاخو ...

هر چی گفتم اصلا ت کتش نمیره قبول نمیکنه

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

خوب خودتو اذیت نکن در حد توان ت ببر....

آخه باید یکاری کنم چیزایی بگیرم اخه

هر چی گفتم اصلا ت کتش نمیره قبول نمیکنه

اصلا مگه این چیزا نیاز به قانع کردن داره 

ازدواج داری میکنی اسیر نیستی که فردا میاد میگه حق نداری تنها بری تنها بیای نمیدونم هزارتا خطو نشون میکشهبه نظرم الانکه فهمیدی چه مدلیه یه تصمیم درست و حسابی بگیر

می اید،هر انچه باید.♥️

آخه باید یکاری کنم چیزایی بگیرم اخه

حالا بعدا میگیری، خیلی چیزا واقعا اضافه س و استفاده نداره ، ضروری هارو بگیر ، بهش بگو اگه نمیزاری برم سرکار، پس خودت پول بده بگیرم ، یا ماهانه پول بده قرعه کشی شرکت کنم ، وسایل م بگیرم...‌