2777
2789
عنوان

طلاق

133 بازدید | 21 پست

من میخوام طلاق بگیرم ولی حانوادش که طبقه پایین ما میشینن نمیزارن من بچه رو ببرم پسرم یکو نیم سالشه،  طبق تحقیقاتی ک کردم اگه نزارن بچه رو ببینم میتونم با مامور برم بیارمش ولی چقدر طول میکشه چند روز باید دور باشه ازم تا مامور بیاد کسی تجربه نداره؟ اصثن نمیتونم ببرم بچه رو زورم بهشون نمیرسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مبدونم ولی نمیزارن ببرم بزور از بغلم میگیرنش سوادم ندارن نمیدونن تا 7 سالگی با مادره بیخیال نمیشن

مجبورنیستی خبربدی بگی من دارم میرم خداحافظ اونا وقتی جای باشن وسایل ضروریات بابچه رو بردار برو

هنوز اقدام نکردم نمیدونم اگه بزارم بچه رو برم چی میشه چقدر دور میمونم ازش

شما هنوز وارد پروسه طلاق هم نشدی 

فکر کنم طول بکشه

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
مجبورنیستی خبربدی بگی من دارم میرم خداحافظ اونا وقتی جای باشن وسایل ضروریات بابچه رو بردار برو

شرایط ندارم حانوادم شهر دبگه زندگی میکنن اونا باید بیان دنبالم از طرفی میگم به یه بهونه ای بریم بعد بگیم دیگ برنمیگردم،  ولی مامانم میگه میان جلو در داد هوار بچه رو میگیرن پلیسم ک پشتشونه

نه بابا خیلیییی وقته جفتشون شدن 7 سال پدرشوهر منم مثل شما فکر میکنه پسرمو نمبده

عه 

من خبر ندارم اصلا

ولی واقعا برای بچه مادر خیلییییییی مهمه

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
شرایط ندارم حانوادم شهر دبگه زندگی میکنن اونا باید بیان دنبالم از طرفی میگم به یه بهونه ای بریم بعد ...

اول برو بایه وکیل صحبت کن راه وچاه رونشونت بده بعد بیا دنبال بقیه کارا ولی باوکیل مشورت ببین چطوری میتونی بچه رو ببری

کو خب یکیشو ایدیشو بفرست به هرکی زنگ زدم خدا تومن پول میخواست🥲

طلاق کلا پول میخواد عزیزم 

هر دادخواستی که بخوای بدی ازت پول می‌گیرند حالا جدا از هزینه رفت و آمد 

الان برات می فرستم امیدوارم جواب بدن بهتون

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨