2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از خودته عزیزم عزت نفستو ببر بالا آدمی که شخصیت قوی داشته باشه با هر باد و نسیمی نمیلرزه ، تو که نمیتونی مردمو تعقییر بدی پس خودتو تعقیر بده و شخصیت ضعیفو بزار کنار ،دنیا ۲ روزه خوش باش اخه چرا سر چیزای بی اهمیت باید حال بد بدی به خودتت 

دخترم همه ی دنیامه 🐥❤️ خدایا شکرت ❤️ الهم عجل لولیک الفرج💚🙏🏻 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین  ما هممون میگیم حرف مردم برامون مهم نیست ولی کمتر کسی هست  که واقعا براش مهم نباشه باید از لحاظ فردی رشت کنی  تا واقعا حرف مردم برات مهم نباشه  من از  وقتی رشد کردم  جلوی خودمم دربارم حرف میزدن برام مهم نبود مثلا خالم جلو خودم  به مامانبزرگم گفت لباسش چقد زایس  من فقط خندیدم بهش بخاطر سطح دقدقه هاش که لباس منه تازه وقتی تو سرت شلوغ باشگاه و درس و کتاب و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه باشه اصلا به اینا اهمیت نمیدی 

نمیدونم چجوری خودموقوی کنم😭

اهمیت نده به حرف مردم چون امام زاده هم باشی باز حرفو میزنن، تعقییر ۱ شبه حاصل نمیشه رو خودت کار کن  در مورد خودشناسی تو نت بزن اطلاعاتتو ببر بالا شاید بتونه کمکت کنه

دخترم همه ی دنیامه 🐥❤️ خدایا شکرت ❤️ الهم عجل لولیک الفرج💚🙏🏻 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

متاسفانه این فرهنگ اشتباه تو کشورمون هست (کلی مزیت داریما)

مثلا دایی یکی از اقوام میرفت امریکا کارخانه داشت اونجا یک امریکایی تو کارخونه ایشون کار میکرد بعد نمیدونم چی میشه شروع میکنه به تعریف که اره من طلاق گرفتم بعدم بخاطر وام انداختنم زندان و بعد از یکسال ازاد شدم و اومدم تو کارخونه شما مشغول شدم 

اصلا بدون اینکه براش مهم باشه مردم راجبش چی میگن خب طلاق گرفتم دیگه جرم که نکردم 

اصلا به این فکر کن که راجبت حرف بزنن چی میشه مگه؟مثلا میگن فلانی خیلی نامنظمه خب بگن مگه با حرف اونا من نامنظم میشم؟

تازه هیچوقت هم نمیشه دهان مردم رو بست

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰