2777
2789

یادمه اول دبیرستان بودم رفته بودیم مسافرت ، از مسافرت که برگشتیم لباسا داخل کوله مدرسه من بود خلاصه شب خوابم میومد خوابیدم صبحش پا شدم برم مدرسه تند تند لباسارو از داخل کولم خالی کردمو رفتم تو اسانسور یه چیزی از کیفم آویزونه ، نگاه کردم دیدم لباس مامانمه (اون لباس چیزه) .......  مامانم گیرکرده بوده به زیپ کیفم خدا بهم رحم کرد کسی ندیده بود وگرنه آبروم میرفت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه اول دبیرستان بودم رفته بودیم مسافرت ، از مسافرت که برگشتیم لباسا داخل کوله مدرسه من بود خلاصه ...

اگه کسی میدید میشد سوتی 🤣🤣

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من و دوس پسرمو یه بار گرفتن بعد من انقد استرس داشتم مأموره گفت تو برو باهات کاری نداریم خلاصه منم دوتا پا داشتم دوتام قرض کردم بدو بدو رفتم بعد یهو یادم افتاد عه پسره رو نگه داشتن 🤣 باز برگشتم گفتم آقا میشه اونم ول کنید بیاد. دیدم همه دارن میخندن پلیسه گفت تازه یاد این افتادی

من یه بار 14 15 سالم بود گوش تا گوش خونه مهمون اومده بود میده تعارف کردم کم میخوردن برگشتم مثلا شوخی کنم گفتم میوه بخورید اینا دیگه برا ما پول نمیشه😅😅

همه یه جوری نگام کردن داغون

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یبار مدیر مدرسمون با دبیرمون که آقا بود دم دفتر ایستاده بودن من بدو بدو رفتم با دبیرم کار داشتم بعد چشم به مدیرمون بود همش بلند بلند کلمه آقا رو میگفتم و فامیلی مدیرمون دبیره پاره شده بود🤣🤣🤣

یبارم تو حیاط مدرسه بچه ها دوچرخه سوار شده بودن یه دبیر ریاضی قد بلند هیکلی داشتیم آقا بود این از دروازه اومد تو سر خورد افتاد بچه هاهم تو همون مسیر نمیتونسن دوچرخه رو کنترل کنن از روش رد شدن🤣🤣🤣🤣🤣

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎