2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آمدم ببینم این چه مدلشه خودم دوشاخم جدیدا تک شاخ و پروپوزال هم شنیدم اینم که مدل جدید اسی این یعنی چ ...

رحم خودش مثلثی دیگه این قسمت صافش ک روبروی قسمت نوک تیزه 

صاف نیس یکم توهم رفته س و مادرزاد

رحم خودش مثلثی دیگه این قسمت صافش ک روبروی قسمت نوک تیزه  صاف نیس یکم توهم رفته س و مادرزاد

برای من دوشاخ کامل بود و طبیعی بچه دار شدم یعنی با نصف رحم احتمالا شما هم به اندازه نصف رحم جا داشته باشی 

با اینکه رحم دو شاخ سقط مکرر میده من طبیعی بدون اقدام و حتی یدونه سقط دو بار باردار شدم فقط بارداری اول با درد شدید رحم بود هر دو سرکلاژ و استراحت ۹ماه زایمان ۳۸هفته  اگه دکتر گفته میتونی بچه داری یا حتی احتمال سقط داده نترس بدون استرس در آرامش با استراحت مناسب و مراقبت باردار شو اگه درد داشتی تا سرحد مرگ تحمل کن ۳ماه اول درد رحم من وحشتناک بود از شدت درد نمیتونستم نفس بکشم دکتر میگفت باید سقط کنی قبول نکردم تحمل کردم  دکتر بهم میگفت چون طول لوله هام کوتاهه و بازیکن و کلی مشکل ساختاری غیر از دوشاخ بودن دارم من نازا هستم ولی بدون اقدام یا دارو با وجود سیکل ۳۷ روزه  همون ماه اول که جلوگیری نکردم طبیعی بچه دار شدم