2777
2789

سلام دوست عزیز وقتت بخیر شما ب بچت شیر اچ آ دادی؟کدوم مارک؟وزن گیریش چطور بود؟تا چند ماه دادی؟بعد که ب غذا افتاد چی بش دادی حساسیتش ب پروتئین گاوی بود؟ببخشید ک زیاد سوال کردم ممنونت میشم اگه جوابمو بدی دعات میکنم

صورت پسرم بدجوری اگزما زده شیرخشکیه میگن حساسیت ب پروتئین گاویه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوست عزیز وقتت بخیر شما ب بچت شیر اچ آ دادی؟کدوم مارک؟وزن گیریش چطور بود؟تا چند ماه دادی؟بعد که ...

اره ۱۰روز خورد افتاد ب اسهال بعدچون تلخ هم بود نمیخورد ندادم بهش از پسرم لپ هاش بود فقط. بتامتازون ۱واحد آد ۲واحد قاطی کردم زدم شب،صبح ک بیدارشد خوب خوب شد حالااگه نمیخای بتامتازون. همون آد بزن و بوس هم نکنیدش.از پسرم بخاطر بوس و جنس زبر بالشتش بود حالا میخوای عکس بده ببینم چجوریه

اره ۱۰روز خورد افتاد ب اسهال بعدچون تلخ هم بود نمیخورد ندادم بهش از پسرم لپ هاش بود فقط. بتامتازون ۱ ...

پسر من کل صورتشو گرفته پشت گوشاش چرک زرد داده پس چی بش دادی بجای اچ آ،من نمیدونم از چی یهو اینجوری شد اول که چندتا دونه بود فکر کردم جوشای نوزادی که همه بچه ها میزنن طبیعیه یهو خیلی زیاد شد دکتر گفت حساسیته