2777
2789
عنوان

ی چیز جالب

170 بازدید | 14 پست

🔴یه فرمول جالب برای اینکه بدونیم فلان جزئه قرآن ... تو صفحه چنده؟

🔴تاحالا شده لازم بشه بدونین هر جزء قرآن تو صفحه چنده؟؟؟!

خب حالا من بهتون میگم😊

🍒فرض کنیم میخوایم جزء ۸ رو ببینیم از کدوم صفحه شروع میکنه

🍒از ۸ یه عدد کم میکنیم

میشه ۷ حالا ۷ رو ضرب در ۲ میکنیم میشه ۱۴

اون ۲ رو میزاریم بغل ۱۴

میشه، ۱۴۲

🍒پس جزء ۸ از صفحه ۱۴۲ شروع میشه

به همین راحتی😊

🔴حالا یکی دیگه رو امتحان کنیم مثلا

جزء ۲۱

۲۱-۱=۲۰

۲۰×۲=۴۰

۴۰۲

🔴پس جزء ۲۱ از صفحه ۴۰۲ شروع میشه....

ب همین راحتی

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقته ازدواج کردی

شما فضولی مردم چن وقته ازدواج کرده 

خودت خانواده نداری؟ 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

تورو به همین قرآن منو ببخش از ته دلت ببخشم فکر کن داداش کوچیکت بودم خامی کردم یه چیزی گفتم ببخشید مع ...

نمیبخشم میدونی چرا چون قضاوت نا ب جا کردی تو اون تاپیک ک اصلا ربطی ب موضوع نداشت جلوی دیگران چیزی بهم گفتی ک خیلی بهم برخورد

الانم برو برات مهم نباشه چون من کسی هستمک طبق گفته ی تو دارم خدارو بازی میدم

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

نمیبخشم میدونی چرا چون قضاوت نا ب جا کردی تو اون تاپیک ک اصلا ربطی ب موضوع نداشت جلوی دیگران چ ...

منم اون شب ناراحت شدم از دستت ببخش چرت و پرتی گفتم حلال کن خدا عوضش رو بهت بده لطفا خواهش میکنم ببخش منو من خیلی سختی کشیدم اگه کوچبکترین بدی کنم باید تاوانش رو پس بدم من تاوان نکرده هامم پس دادم بخدا خیلی سختی کشیدم تو این دنیا شما منو ببخش آجی فکر کن داداش کوچیکت بودم از ته دلت ببخشم حلالم کن

منم اون شب ناراحت شدم از دستت ببخش چرت و پرتی گفتم حلال کن خدا عوضش رو بهت بده لطفا خواهش میکنم ببخش ...

باش