2777
2789

شامپو رنگ فقط رو موهاي دكلره شده تاثير داره 

موهاي من دكلره داره هر سري با يه رنگ ميشورم نقره اي صورتي بنفش .....

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوري استفاده ميكني؟

موهام شكلاتي تيره هس و لايت پر دكلره 

ماهي يبار با شامپو تو حموم رنگساژ ميكنم با رنگ هاي فانتزي 

مرسی عزیزم شوهرم چند ماه پیش مشکی گذاشت رنگ گرفت البته او موهاش سفید بود خوب شد حالا من دودلم بذارم ...

فقط سفيد ها ميگيره و دكلره ها 

فقط سفيد ها ميگيره و دكلره ها 

تاکی رنگ روموها میمونه؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
یعنی بد میشه بذارم سفید ومشکی قاطیه موهام

همه رو يكدست رنگ كن يا هم از داخل موهات چند تيكه دكو كن بعد شامپو بزن كه مثل لايت باشه

همه رو يكدست رنگ كن يا هم از داخل موهات چند تيكه دكو كن بعد شامپو بزن كه مثل لايت باشه

ممنون.منظورم اینه  مثه رنگه معمولی اینقدر میمونه تا هی کوتاه کنی بره یا نه بری حموم پاک میشه به مرور!؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

من مارک تونیکا میگیرم خیلی هم خوبه. برای من بعد دو هفته تقریبا میره. البته بستگی به تعداد دفعات حمام رفتن داره.

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
ممنون.منظورم اینه  مثه رنگه معمولی اینقدر میمونه تا هی کوتاه کنی بره یا نه بری حموم پاک میشه به ...

كامل نه پاك نميشه