2777
2789
عنوان

داداش ۱۵سالم با یه دختر دوست شده ..

271 بازدید | 15 پست

بابای دختره اومد در خونمون گفت اگه پسر تون دست از سر دخترم برنداره بلایی سرش میارم😞

به داداشم که میگیم انکار میکنه 

میگه پارسال تو یه گروه بودیم 

بعدش دیگه هیچ پیامی بهش ندادم 

گویا مدرسه شون نزدیک همه 

خلاصه اینکه خیلی نگرانم 😖

چقدر رمونه بدی شده چقدر تربیت بچه ها سخت شده خدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ۱۵ سالهههههه🙄😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

پدر دختره حتما یه چیزی فهمیده که اونجوری کفری شده برادرت ترسیده به شما چیزی نمیگه سعی کن با صمیمیت شدن ازش بپرسی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

پدر دختره حتما یه چیزی فهمیده که اونجوری کفری شده برادرت ترسیده به شما چیزی نمیگه سعی کن با صمیمیت ش ...

اخه بچه ۱۵ ساله چیکار میتونه بکنه به غیر از عشقم گفتن😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اخه بچه ۱۵ ساله چیکار میتونه بکنه به غیر از عشقم گفتن😂

نمی‌دونم که شاید قرار داشتن دیت رفتن هدیه و... 

من معلمم تو مدرسه مون اون روز پسر 15ساله با دختر 13 ساله جلوی مدرسه قرار داشتند دختره بهش پیراشکی آورده بود پسره زنگ تفریح بهش کلی خوراکی گرون داده بود کلی معاون دعوا و زنگ به والدین و...

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

پدر دختره حتما یه چیزی فهمیده که اونجوری کفری شده برادرت ترسیده به شما چیزی نمیگه سعی کن با صمیمیت ش ...

خودم به داداشم گفتم 

قسم میخورد میگفت قبلا توگروه فقط بوده منم بودم 

داداشم میگفت بیا گوشیم رو ببر اگه اثری از این دختر دیدی 

میگفت گوشیم ازم بگیرین 

من اینجور تاپیک ها رو باور نمیکنم چون با عفل جور در نمیاد ساختگی ذهن اسیه

همچنین😂