2777
2789

کمبود ویتامین، کمخونی ، غلبه مزاج 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پوست صورتم  از سفیدشده گندمی🥺

راهی گفتن لایکم کن 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

شنیدم این سلبریتی های هندی از گلوتامین یا یه همچین چیزی استفاده میکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

حنا و ابلیمو رو قاطی کن و بزن بدنت و بعد از ۲۰ دقیقه بشور 

بعدشم شکر و  شامپو نرم کننده و روغن زیتون رو قاطی کن و با دست یواش بکش روی پوستت عین برف میشی 

یک هفته انجام بده ببین تاثیرشو

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

گاهی هم لایه برداری خوبه، مثل استفاده از کیسه و سفیداب تو حموم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
حنا و ابلیمو رو قاطی کن و بزن بدنت و بعد از ۲۰ دقیقه بشور  بعدشم شکر و  شامپو نرم کننده و ...

حنا بی رنگ عزیزم یا حنا قرمز ؟ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
حنا بی رنگ عزیزم یا حنا قرمز ؟ 

من حنا از عطاری میگیرم

فکر کنم حنا قرمز هست 

چون پوست رو نارنجی میکنه ولی وقتی ابلیمو میزنم اصلا رنگ نمیده 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من حنا از عطاری میگیرم فکر کنم حنا قرمز هست  چون پوست رو نارنجی میکنه ولی وقتی ابلیمو میزنم ا ...

حالا واقعا پوست سفید میشه؟ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
حالا واقعا پوست سفید میشه؟ 

بلههههه