2777
2789

بچه‌ها با این درصدا منطقه 2 دختر قم دعوت به مصاحبه فرهنگیان میشم؟ ریاضی 0 عربی48 فنون27 جامعه50 روان 46 تاریخ جغرافیا ۲۵ فلسفه۱۶ اقتصاد۶۰ تعلیم ۸۰ هوش۳۵ توروخدا جواب بدین از استرس دارم میمیرم به نظرتون رتبم یا ترازم برای دعوت به مصاحبه چند میشه تخمین رتبه هم میزنم هرکدومشون یه چیزی میگه به نظرتون زیر 4000میارم ؟چون ملاک دعوت به مصاحبه ۶۰ درصد کنکور و۴۰ درصد ازمون تخصصی هستش

پاینش بزن فراموشی رمز عبور

می‌ره اونجا کد ملی میزنی

رمزتو اول حروف بزرگ انگلیسی

بعد حروف کوچک انگلیسی

بعد عدد

بعوم @

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیش کد ملیه

دومیشم اگ یادت نیست بزن فرامپشی رمز

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

خب دوستان برا مشاهده سوابق تحصیلیتون که برای فارغ التحصیل ها هست

میرین داخل همون سایتی که کنکور ثبت نام کردین  my.sanjesh.org

بعد وارد سایت میشین

روی ثبت نام آزمون میزنین

براتون یه صفحه ای رو میاره پایین صفحه لیست آزمون های ثبت نام شدتون هست

بعد کنار هر کدوم از کنکور هایی که ثبت نام کرده بودین امسال  نوشته مشاهده سوابق تحصیلی روی یکیشون بزنین

وارد سایت میشین

اطلاعاتتون رو‌ چک کنین

اگه عکستون قدیمی هست عکس جدید بارگزاری کنین

بعد بزنین مرحله بعدی و پرداخت

وارد درگاه پرداخت میشه

مبلغ 50هزار تومان باید پرداخت کنین

وقتی پرداخت کردین برگشت رو بزنین می‌ره داخل صفحه که می‌نویسه پرداخت کردین و ویرایش و.. هم داره

روی گزینه ویرایش بزنین تا وارد مرحله بعد بشین 👌

ممکنه براتون بگه به عنوان فارغ التحصیل شناخته نشدین این مورد از سایت هست

چند بار رفرش کنین یا بیایین بیرون از دوباره برین داخل

احتمالا درست بشه یا فوقش یکی دوروز دیگه امتحان کنین

اگه بازم نشد داخل همون سایتی که خودش نوشته بود emt وارد بشین و اونجا تاییدیه بگیرین تا فارغ التحصیل شناخته بشین

من امروز خودم همین رو بهم گفت ولی یک بار اومدم بیرون از دوباره رفتم اوکی شده بود

بعد اطلاعاتتون مثل شماره تلفن همراهتون که به نام خودتون هست و همیشه فعال دارینش و شماره تلفن خونه رو وارد میکنین

توی قسمت اطلاعات مدرسه و نمی‌دونم رشته و اینجور چیزا.

سال فارغ التحصیل رو یک سال کمتر زده این برای همه همینجوری هست و مهم نیست

تایید کنین برین مرحله بعدی

بعد لیست  نمرات خردادی که فارغ التحصیل شده بودین  رو میاره بعلاوه نمراتی که ترمیم کرده بودین

چک بکنین  اگه درست بود همشو تایید بکنین تا برین مرحله بعد

اگه ایراد داشت بزنین تیکش رو قرمز بزنین و بگین چرا ایراد داره  ونمره صحیحتون رو وارد کنین

بعدش یک لیست نمراتتون  میاره و دوباره بهتون میگه که آیا مطمعن هستین امکان برگشت و ویرایش دیگه وجود نداره و یه چک دیگه بکنین اینجا هم نمرات رو تا مطمعن بشین

درست بود بزنین تایید و تموم

بهتون کد پیگیری میده حتی براتون پیامک هم میاد👌

برای محض اطمینان گزینه چاپ رو بزنین و ذخیره کنین پی دی افش رو ✅

ثبت نام ترمیم معدل هم هنوز باز نشده دوستان

و اینکه مشاهده سوابق هم تا 15 ام زمان داره هنوز 👌

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔