2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 89 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای هزارمین بار توی این سایت میگم .

اگه اطلاعات جنسی و سواد جنسی لازم برای داشتن یه رابطه رو ندارید خیلی بیخود میکنید رابطه برقرار میکنید .

با احترام به عقاید شما عقیده من اینه 🙏✨

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چطور کمکت کنن هول؟بیان بدوزن یرات 

ولش کن رفته داده حالا انتظار داره ما براش معجزه کنیم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

نه هنوز نامزدیم

میزاشتی حدقل عقد کنینننن😑

حالا اشکال نداره گلم کاریه ک شده، فقط مطمئن باش که تا تهش میمونه و باهم ازدواج میکنین 

نامزدت چی میگه؟ میترسه یا مشکلی نداره

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

اخه خیلی نرفت🥲

ممکنه فقط آسیب دیده باشه از اونجایی که خون اومده پس کامل پاره نشده نوع بکارتتم جوریه که خون میاد دیگه نزار اگه برات مهمه 

منم اینجوری رابطه داشتم ولی خونی ندیدم منم نگران کردی😑

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
بیشعور خواستم ببینم اگه مامانت اینا ناراحت نشدن یعنی مشکلی ندارن بفهمن هم پاره شده باز راحتی و اذیتت ...

نفهم خودتی بی‌شعور هم خودتی ،برای یک خانوم این الفاظ زشته روی خودت کار کن 

نفهم خودتی بی‌شعور هم خودتی ،برای یک خانوم این الفاظ زشته روی خودت کار کن 

برای یه خانم زشته نه خری مثل تو 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

برای هزارمین بار توی این سایت میگم . اگه اطلاعات جنسی و سواد جنسی لازم برای داشتن یه رابطه رو نداری ...

حق تا فردا

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز