2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 89 پست
بله درسته من داشتم راهنمایی میکردم گفتم عزیزم اگه مامانت ری اکشن بدی نداشت پس اگه پاره هم بشه اذیتت ...

اره فهمیدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فکرکنم سنش زیر ۱۸ ساله

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینطور که داری فشار میخوری انگار میخوای بدی نمیتونی

من مثل تو جقی نیستم که روزی ده دفعه خودارضایی میکنی نگرانی پردت پاره بشه وحشی 

تو رو میذاشتن به همه شهر میدادی 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

چراانقدر تو این سایت ذهنا بسته اس 

عزیزم فدای سرت پیش اومده مهمم نیست اونجور ک ترسیدیی بریم دکتر میگه از فلان ساعت و بهمان ساعت پارگی داریی ولی شما اگر رفتی نگو ک اینکاررو کردیی فق بده معاینه کنه 

والا عجیبه من سونو اشتباه واسم نوشتن سونو واژینال بود بعد رفتم گفتن چیزیت نشده بعد توروخدا انقدر این مسائل رو مهم نکنین چرا ی زن باید بااین چیزا استرس بکشه و سنجیده بشه چرا باید بابت مخاط ک به هیچ بنده نگران باشین

من مثل تو جقی نیستم که روزی ده دفعه خودارضایی میکنی نگرانی پردت پاره بشه وحشی  تو رو میذاشتن ب ...

منم مثل تو عقده ای نیستم عزیزم عقده و نفهمی ازت می‌باره

وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷

منم مثل تو عقده ای نیستم عزیزم عقده و نفهمی ازت می‌باره

من با بچه جقی حرف نمیزنم 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

[QUOTE=337665444]پس بره به کی بگه به زن همسایه ؟ آدم با خواهر و مادر خودش راحت نباشه با کی راحت باشه ؟ از کی کمک بخاد ...[/QUOTE خودشو شوهرش برن دکتر دیگه چرا باید خواهر و مادر مادرشوهر بدونن اینا فلان کردن

عزیزم اگر جلوی دکتر ادعای دوشیزه بودن بکنی اون نمیفهمه رابطه داشتی. خیالت راحت. بکارت برای دختری که فقط یکبار رابطه سطحی داشته قابل تشخیص نیست. فقط برای زنی که سالها متاهل بوده و حتی تجربه زایمان طبیعی داشته قابل تشخیشه ولی تو باکره محسوب میشی مطمئن باش 

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

صیغه

عقد موقت برای آشنایی دختر پسر و خانواده هاست نه برای اینکارا 

دیگه اگه انجام دادی انشالله که به ازدواج رسمی ختم بشه

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

عزیزم اگر جلوی دکتر ادعای دوشیزه بودن بکنی اون نمیفهمه رابطه داشتی. خیالت راحت. بکارت برای دختری که ...

واااا 

ینی چی؟

با اولین دخول که خ...ریزی پیش بیاد بکارت از بین می‌ره 

این حرفا چیه از خودتون در میارین؟

دختر قشنگم.تو تکه ای از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی...قلب پر از عشق..دوستت دارم❤️😘

واااا ینی چی؟با اولین دخول که خ...ریزی پیش بیاد بکارت از بین می‌ره این حرفا چیه از خودتون در میارین؟

نه عزیزم لبه‌های پرده میمونه و میفته رو هم و پرده مسدود دیده میشه. باور نداری عکس پرده سالم و پاره شده رو نگاه کن و یه سرچ بکن متوجه میشی چی میگم.

مثلا خاله من حامله بود ولی پرده اش سالم به نظر میومد(دکتر گفت پرده‌ات سالمه با اینکه ۱ سال بود سر زندگیش بوده و بارها رابطه داشته)

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز