2777
2789

ختنه تو دو ماهگی بهترین زمانه. هم بچه یه خورده جون گرفته هم دوران نقاهت مادر تموم شده هم زود جوش میخوره و بچه هم هنوز نمیتونه برگرده. زردی و مشکلات دیگرش هم تموم شده

هزینه برای سومیم شد ۵۰۰ تومن

بیمارستان خصوصی شهرمون دکتر متخصص ختنه اشون کرد

برای اولی دکتر تو مطب ختنه اش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم‌من تو تهران تو بیمارستان فهمیده پسرمو ختنه کردم پنجاه تومن هم هزینش شد خیلی هم عالی بود پنج روزه هم خوب شد اومدیم خونه هم فقط اولین باری ک جیش کرد گریه کرد بعدش اصلا ۶ماهشم بود خداروشکر خیلی خوب بود و راحت اونجا جراحی ک میاد خیلی خوبه دستشم خیلی خوب بود 

خدایا خودت میدونی تو دلم من چی میگذره خودتم میدونی ک فقط امیدم به تو پس نامیدم نکن 

۱ماهگی عالیه باورکن بچه هیچی نمیفهمه راحتره باورکن شماتهران هستی؟

عاشقی دردسری بودنمیدانستیم*حاصلش خون جگری بودنمیدانستیم*پرگرفتیم ولی باز به دام افتادیم*شرط بی بال وپری بود نمیدانستیم*یاصاحب الزمان بیادیگه طاقت نداریم*

عزیزم من جراحیش کردم فقط یه اشتباهی که کردم یادت باشه دکتر بیمارستان گفت اگه جیش کرد خورد به پانسمان حتما عوض کن من هم شبش خواستم عوض کنم که خونریزی کرد چقد بچم اذیت شد  حواستتتتتت باشه که جیش کرد به پانسمان نخورد خوردم ولش کن تا دو سه روز بعد عوض کن پانسماتشو اونم بشون تو لگن اب و یذره شامپو یربع بیست دقیق بعد عوض کن 

اگه تهران هستین میتونین برین کلینیک ختنه تو خیابون پاسداران که الان جدیدترین و مجهزترین تو تهرانه

خارج از ایرانم این هفته بچه ام بدنیا میاد لطفا دعا کنید

بچه را بهتره از يک هفتگي يا ده روزگي تا قبل از يک ماه ختنه کرد. چون کمتر متوجه ميشه و ميترسه. به نظر ...

اینجا بیمارستان انجام نمیدن چون اعتقاد ندارند باید ببرم مطب دکتر پاکستانی که دوست ندارم .انشالله باید بیارم ایران ولی اون موقع 3 ماه میشه .

اینجا بیمارستان انجام نمیدن چون اعتقاد ندارند باید ببرم مطب دکتر پاکستانی که دوست ندارم .انشالله بای ...

خب پس اگر مجبوري بايد صبر کني. از يک دکتر اورولوژي کودکان توي تهران وقت بگير. اونها بهتر و با درد کمتر اين کار را انجام ميدن.