2777
2789
عنوان

تعریف خاطره

58 بازدید | 2 پست

یادنه وقتی که کلاس یازدهم بودم دبیر ورزشمون گفتن که بیاین ی بازی بکنیم بازی اینجوری بودش دبیرمون یکی از دانش اموزان حاضر تو اون جمع رو صدا میکرد و بچه های دیگه دونه به دونه یکی از ویژگی های اون شخصی که اسمش رو دبیر گفته رو توضیح میدن 

همه بهم گفتن که تو بی مزه ای رو اعصابی

ولی دبیر بهم گفت که تو چارچوب دار هستی

همه بچه ها تائید کردن که تو خیلی خیلی چارچوبداری بچه ها به نظرتون چارچوب دار بودن خوبه یا بد؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
خوبه
9
100%
بده
0
0%

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

چهار چوب دار ،یعنی کسی که همه جوانب کارها را میسنجه، که مبادا اشتباهی رخ نده.

واین خیلی خوبه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چهار چوب دار ،یعنی کسی که همه جوانب کارها را میسنجه، که مبادا اشتباهی رخ نده. واین خیلی خوبه.

چقدر خوب که این ویژگی رو دارم 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com