2777
2789
من دوجلسه انجام دادم کامل ریزشم قطع شد خیییلیییی ریزش داشتم من  البته باید ادامه میدادم همچنان ...

جدی😍

منم پس میرم 

آخه من گفتم شاید جواب نده و الکی پولمو هدر بدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوجلسه انجام دادم کامل ریزشم قطع شد خیییلیییی ریزش داشتم من  البته باید ادامه میدادم همچنان ...

منم ریزش موی شدید گرفتم.

هر جلسه اش چقدر شد و هر چند وقت باید انجام بدین؟

جدی😍 منم پس میرم  آخه من گفتم شاید جواب نده و الکی پولمو هدر بدم

من معمولا بدن مقاومی دارم هرچیزی روش جواب نمیده اما این یکی بالاخره جواب داد به نظرم شما هم ۲ ۳ جلسه انجام بدین تاثیرش رو ببینید 

البته علت ریزش مو هم خیلی مهمه اگه مشکلی هست حتما اول باید اون درمان بشه من ازمایش دادم و هیچ مشکلی نداشتم ریزشم بی دلیل اما شدید بود

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

منم ریزش موی شدید گرفتم. هر جلسه اش چقدر شد و هر چند وقت باید انجام بدین؟

زمانش رو خود دکتر مشخص میکنه اما ۹۰ درصد ۱ ماه یه بار باید بری هزینش هم برای من ۷۵۰ تومن بود 

من معمولا بدن مقاومی دارم هرچیزی روش جواب نمیده اما این یکی بالاخره جواب داد به نظرم شما هم ۲ ۳ جلسه ...

من کم خونم دارم قرص کم خونی مصرف می کنم ولی دو هفته دیگه یه دکتر زنان هم میرم یه ازمایش چکاب کامل برام بنویسه همزمان با درمان اینم میرم چون میترسم کچل بشم 

موهامم کوتاه کنم به نظرتون تاثیر داره؟

من درباره این به دکترم گفتم و گفت هیچ تاثیری نداره در واقع اصلا ربطی نداره به موضوع ریزش اما خب مثلا مراقبت از مو ساده تر میشه

اره عزیزم خیلی خوبه با برند فیوژن انجامم بده واقعا نتیجه میگیری از خود نمایندگیشم بگیر که خیالت راحت باشه. این شماره ی نمایندگیشه: 09009801190 به خودشون بگو راهنماییت میکنن مشاوره ی رایگان پوست و مو هم دارن.