2777
2789
عنوان

یسنا پیدا شد 😍😍

1022 بازدید | 37 پست

🥺😍😍😍😍

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم دیدم خداروشکررر ک صحیح و سالم پیدا شد 🥺🥺

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
کجا بوده ؟؟

تو همون منطقه ی ۵۰۰متر یا ی کیلومتر اونطرفتر بود فیلمش بود ی عقاب گشت تا پیداش کرد

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
همون جایی که هزار بار گشته بودن خیلی عجیب بود ماجراش

میگن ی جادوگر اوردن جادوگر گف جن بردتش باید ی عقاب و ی سگ بیارین تا پیدا بشه خداروشکر هم پیدا شد

الهی هزارن مرتبه شکر  اما خیلی مشکوکه ماجرا

دقیقا 

فکر کن جایی پیداش کردن فقط یک کیلومتر با محل گم شدنش فاصله داشت 

و هلال احمر گفت که اون علف و کلزا ها خوابیدن یعنی نیرو ها اونجا رو گشتن و بچه نبوده و از طرفی هم کلا داشته میگشتن اگر کسی میاوردش میذاشت اونجا بازم میدین خیلی عجیبه ماجرا 

از اهالی محله گل و بلبلم🥀همه ایران سرای غم است🖤🥀