2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 18 پست

سلام خانماخوبین من حدود۱۰روزه دستموگچ گرفتم.حالاازدیروزلک قهوای میبینم خیلی کم ممکنه باردارباشم؟؟.به نظرتون میشه نمازبخونم .اگه غسل داره چطورغسل کنم؟

ی سوال ده روزه دستت گچه . چ ربطی ب لکه بینی داشت 

و اینکه جواب سوالتون 

اگ عقب انداختی بیبی چک بزن اگ هنوز ب موعدت نرسیده صبر کن و خیلی گرمیجات مث زعفرون و عسل و اینا نخور 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

ی سوال ده روزه دستت گچه . چ ربطی ب لکه بینی داشت  و اینکه جواب سوالتون  اگ عقب انداختی ب ...

منظورم اینه بخاطرگچ نمینونم واسه لک دیدن غسل کنمبرانماز.بعدهم اقدامم ممکنه این لک بارداری باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه بخاطرگچ نمینونم واسه لک دیدن غسل کنمبرانماز.بعدهم اقدامم ممکنه این لک بارداری باشه

غسل جبیره کن عزیزم . ایرادی نداره

غسل ارتماسی چیه؟؟ یکی گفت اون.حالاموندم جبیره بگیرم یاارتماسی

غسل ارتماسی هم اب با بدن در ارتباطه . ی تماس با دفتر مرجع تقلیدت بگیر ببین چی میگه

زودنیست؟چهارروزپیش روزموعدم زدم منفی شد

میگی ۴ روز گذشته اگ بازم‌منفی باشه تا ۴ روز دیگم صبر کن بعد برو ازمایش

مرجع تقلیدخاصی ندارم که

😐 ینی هیچ کس نیس؟؟ خب الان ی نفرو ب عنوان مرجعت انتخاب کن ک تااخر همون باشه . من مرجعم ایت الله سیستانیه . فتوا و حکماشونم مطابق قانون روز هست . رهبری هم خوبه