2777
2789
عنوان

بارداری

132 بازدید | 18 پست

سلام خانماخوبین من حدود۱۰روزه دستموگچ گرفتم.حالاازدیروزلک قهوای میبینم خیلی کم ممکنه باردارباشم؟؟.به نظرتون میشه نمازبخونم .اگه غسل داره چطورغسل کنم؟

ی سوال ده روزه دستت گچه . چ ربطی ب لکه بینی داشت 

و اینکه جواب سوالتون 

اگ عقب انداختی بیبی چک بزن اگ هنوز ب موعدت نرسیده صبر کن و خیلی گرمیجات مث زعفرون و عسل و اینا نخور 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

ی سوال ده روزه دستت گچه . چ ربطی ب لکه بینی داشت  و اینکه جواب سوالتون  اگ عقب انداختی ب ...

منظورم اینه بخاطرگچ نمینونم واسه لک دیدن غسل کنمبرانماز.بعدهم اقدامم ممکنه این لک بارداری باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورم اینه بخاطرگچ نمینونم واسه لک دیدن غسل کنمبرانماز.بعدهم اقدامم ممکنه این لک بارداری باشه

غسل جبیره کن عزیزم . ایرادی نداره

غسل ارتماسی چیه؟؟ یکی گفت اون.حالاموندم جبیره بگیرم یاارتماسی

غسل ارتماسی هم اب با بدن در ارتباطه . ی تماس با دفتر مرجع تقلیدت بگیر ببین چی میگه

زودنیست؟چهارروزپیش روزموعدم زدم منفی شد

میگی ۴ روز گذشته اگ بازم‌منفی باشه تا ۴ روز دیگم صبر کن بعد برو ازمایش

مرجع تقلیدخاصی ندارم که

😐 ینی هیچ کس نیس؟؟ خب الان ی نفرو ب عنوان مرجعت انتخاب کن ک تااخر همون باشه . من مرجعم ایت الله سیستانیه . فتوا و حکماشونم مطابق قانون روز هست . رهبری هم خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز