2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 18 پست

سلام خانماخوبین من حدود۱۰روزه دستموگچ گرفتم.حالاازدیروزلک قهوای میبینم خیلی کم ممکنه باردارباشم؟؟.به نظرتون میشه نمازبخونم .اگه غسل داره چطورغسل کنم؟

ی سوال ده روزه دستت گچه . چ ربطی ب لکه بینی داشت 

و اینکه جواب سوالتون 

اگ عقب انداختی بیبی چک بزن اگ هنوز ب موعدت نرسیده صبر کن و خیلی گرمیجات مث زعفرون و عسل و اینا نخور 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

ی سوال ده روزه دستت گچه . چ ربطی ب لکه بینی داشت  و اینکه جواب سوالتون  اگ عقب انداختی ب ...

منظورم اینه بخاطرگچ نمینونم واسه لک دیدن غسل کنمبرانماز.بعدهم اقدامم ممکنه این لک بارداری باشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منظورم اینه بخاطرگچ نمینونم واسه لک دیدن غسل کنمبرانماز.بعدهم اقدامم ممکنه این لک بارداری باشه

غسل جبیره کن عزیزم . ایرادی نداره

غسل ارتماسی چیه؟؟ یکی گفت اون.حالاموندم جبیره بگیرم یاارتماسی

غسل ارتماسی هم اب با بدن در ارتباطه . ی تماس با دفتر مرجع تقلیدت بگیر ببین چی میگه

زودنیست؟چهارروزپیش روزموعدم زدم منفی شد

میگی ۴ روز گذشته اگ بازم‌منفی باشه تا ۴ روز دیگم صبر کن بعد برو ازمایش

مرجع تقلیدخاصی ندارم که

😐 ینی هیچ کس نیس؟؟ خب الان ی نفرو ب عنوان مرجعت انتخاب کن ک تااخر همون باشه . من مرجعم ایت الله سیستانیه . فتوا و حکماشونم مطابق قانون روز هست . رهبری هم خوبه