2777
2789
عنوان

آخه چرا 😂؟

191 بازدید | 19 پست

خنده ام گرفته ...

ما نزدیک دویست تا ورودی هستیم ،بعد طبق انتخاب واحدمون بعضیامون خیلی از کلاسامون مشترکه ..‌.

جدیدا دارم دقت میکنم ،از بس کلاسامون مشترکه تو کلاسا کلی صمیمی و ...،بیرون از کلاس 😶انگار همو نمیشناسیم ...سر کلاسای عملی که نگم دیگه 🫤هیچوقت صمیمیت بچه ها مواقع امتحان و سر کلاسا و ریویو های عملی و امتحانای عملی رو نمیشه توصیف کرد ،حالا فرداش همه جوری رفتار میکنن انگار صد سال غریبه بودیم 😂

لاو یو دانشگاه ...

You're all the things I've got to remember

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با یکی از بچه ها که حتی کلاسای عملیمم یکی بود 😂

فقط کلاساییمون که تفکیک جنسیتی نبود یکی نبود 🫤

بعد ما دو تا یه مدت کلی صمیمی بودیم ،من زدم تو فاز علاقه به یکی از بچه های دانشگاه و با هر پسری اوکی نمیشدم ،یه هو اینم بعد از عید تغییر فاز داد و سرد بود ،باز برعکس شده سر یه سری ماجرا ها 

مام تو گلاس موسیقی ایطوریم 

باز کلاسای بیرون طبیعی تره ...ما از صبح با همیم تا گاهی عصر 😶

من بچه های دانشگاه رو رسما بیشتر از خانواده ام میبینم 😅و چند سال قراره پیش هم باشیم در هر صورت 

ازاد؟

آره .‌‌..

هر چند جو ترم اولمون شبیه دقیقا دولتی بود که دوستام میرن ...

ولی در کل فکر نکنم فرقی داشته باشه ...

چون بچه های اینجا رسما همونایی بودن که یه عده ی زیادیمون دولتیم میتونستیم بریم ...کلا جومون یه هو تغییر فاز داده حتی برای بچه های خط رمز دارمون 🫤

آره .‌‌.. هر چند جو ترم اولمون شبیه دقیقا دولتی بود که دوستام میرن ... ولی در کل فکر نکنم فرقی داش ...

اره فرق نداره واقعا خیلی بنظرم بیشتر خوش میگذره تو ازاد نسبت به دولتی  خش باشید

اره فرق نداره واقعا خیلی بنظرم بیشتر خوش میگذره تو ازاد نسبت به دولتی   خش باشید

نه واقعا ...

اتفاقا همچینم خوش نمیگذره ،همه اش درس و درس و درس ..‌.

اصلا سر همینم تعجب کردم ،حالا من آدمیم که تو دانشگاه سرم به خودم گرمه و کسی که دوستش دارم(اصلا سر همینم انگار بچه ها فهمیده بودن همونا هم که خوب بودن سرد شده بودن ) ولی یه هو دو تا از بچه هایی که سرشون واقعا گرمه به خودشون و فقط درس میخونن یه هو اخلاقشون خیلی خیلی خیلی صمیمی شد 😶یعنی برخورد عمدی نبود در حالیکه اینجوری نبودن با هیچکس و حتی با خودم ...صمیمی بودیم ولی نه در این حد ...

الان من تو جمع دوستام فقط برای من اتفاقای رمان طوری برام پیش میاد ،برای اونا که مثلا شریف و امیرکبیر و ...بودن اعتقاد دارن اونجا بهتر بود ،به مراتب تعریفای دوستم از شریف رو میشنیدم اونجا بیشتر خوش میگذشته ...

حالا چند تا مورد تو دانشگاه پیش بیاد ،خوش گذروندن نیست آخه 😅

نه واقعا ... اتفاقا همچینم خوش نمیگذره ،همه اش درس و درس و درس ..‌. اصلا سر همینم تعجب کردم ،حالا ...

حالا در حالت کلی شما ها که پزشکی هستید درس باید مهم تره باشه واستون تا تفریح ولی همون جمع اکیپ و فضای دوستانه هم خش میگذره . همه چیش قشنگه

حالا در حالت کلی شما ها که پزشکی هستید درس باید مهم تره باشه واستون تا تفریح ولی همون جمع اکیپ و فضا ...

آره 😅مسئله اینجاست که جز اکیپای خاصی نیستم ،بودم ولی جدا شدم و با آدمای درست و حسابی دانشگاه دارم آشنا میشم یه مدته 😶