2777
2789
از هیچی🤣شاید فوقش برام ۲۰۰ اینا بمونه تازه خیلی چیزارم باید نخرم تا بتونم جمع کنم🥲

خب پس انداز خوبه تو سختی افتادن هم خوبه ولی بیا ۵۰۰  هر ماه تبدیل کن به طلای شکسته یا پارسیان 

۷۰۰ رو تقسیم بندی کن که خیلی هم کمبود نداشته باشی انگیزه اتو از دست بدی 

بل.و بانک نصب کن باکس بندی کن اون هفتصد مثلا ۱۰۰ بذار برای آرایشگاهت ۲۰۰ لباس یعنی هرماه نخر ولی ۲۰۰ بذار کنار که چیزی خواستی بخری مثلا بعد ۳ ماه ۶۰۰ تو حسابت هست 

۲۰۰ برای لوازم آرایش ۱۰۰ هم خوراکی که یه وقت هوسی چیزی داشتی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نسبت به درآمد باید پس‌انداز کرد

اگه درآمدتان کمه یه تومن خیلی هم خوبه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه طلا خیلیییی گرونه گرمی ۴تمنه شاید نصرفه نمیدونم

ب اندازه کشمش هست خورده طلا بهش میگن 

همسایه ما کلی از این خرید تونست تعمیرات خونه باهاش انجام بده  ...

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

طلا خیلیییی گرونه فوقش بتونم بزارم بانک🥲

من ۳۰۰ تومن پارسیان ۷۰ سوتی خریدم بذاری بانک بی ارزش میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ممنون برای راهنماییت ❤️

قربونت خودمم تو تاپیک مدیریت مخارج یاد گرفتم 

برو بانک صادرات  ازشون در مورد اندوخته پایدار بپرس و بخواه برات باز کنن  اولش یکی دوبار باید بری بانک تا حسابت باز بشه بعد از خونه میتونی خودت بهش پول اضافه کنی یا ازش برداشت کنی هر ماه هم سود پولت برات واریز میشه چند ماه یکبار هم که پولت جمع شد ی تیکه طلا بخر الان پلاک طلا ظریف حدود دو تومن هست میتونی با زنجیر نقره استیل  یا چرم بندازی گردنت یواش یواش طلا جمع کن اگه ۱۸سالت نشده به اسم مادرت اندوخته باز کن 

اندوخته پایدار چیه سودش چقدی میشه🙄

هر یک میلیون ماهی ۱۹هزارتومن فرقش با بقیه حسابا اینه که هر وقت بخوای ازش برداشت میکنی هر وقتم بخوای بهش اضافه میکنی و غیر از اولش که حساب باز میکنی بعدش دیگه لازم نیست بری بانک خودت از خونه بهش اضافه میکنی یا ازش کم میکنی شاید بگی ۱۹ تومن خیلی کمه اما اگه ده میلیون داشته باشی اونوقت ماهی ۱۹۰هزارتومن سود میگیری یعنی امسال زمستون میتونی ماهی ۱۹۰تومن بگیری 

تو آرایشگاه کار میکنم درصدی ولی خیلی زیاد نیس باید خیلی چیزارو نخرم تا این یه‌تمن جمع بشه🥲

🥲🥲🥲🥲🥲

همون یه تومن رو هم اگه طلا ریز بخری خوبه 

ببین اگه به حرف من گوش بدی تااخر سال حتی میتونی ۱۰ گرم با این یه تومن پس انداز کنی که خودش نزدیک ۲۰ ملیونه یه تومن رو تو کارت نزار 

باهاش طلای دست دوم سوتی بخر هرماه این یه تومن رو طلای چند سوتی بخر 

تو آرایشگاه کار میکنم درصدی ولی خیلی زیاد نیس باید خیلی چیزارو نخرم تا این یه‌تمن جمع بشه🥲

دوستم الان ده ماهه داره اینکارو می کنه از حقوقش ۲ تومن کنار میزاره و طلا سوتی می‌خره الان ۲۰ گرم طلا پس انداز داره

🥲🥲🥲🥲🥲 همون یه تومن رو هم اگه طلا ریز بخری خوبه  ببین اگه به حرف من گوش بدی تااخر سال حتی ...

ینی اگه یه زمان بخام بفروشم بیشتر از اون چیزی که خریدم میشه؟ میترسم نکنه یه دفعه‌ای قیمت طلا بیاد پایین😐😑