2777
2789
عنوان

پدر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 21 پست

ظهر ها از مدرسه برمیگشتم چادرمو مینداختم پیچ پله فردا صبح میرفتم مدرسه از پیچ پله میپوشیدم میرفتم ی روز سر صبحونه پدرم خیلی آروم پرسید دیگه چادر سر نمیکنی گفتم چرا میپوشم چادرم پیچ پله ميندازم اونروز به حرفش فکر کردم دیدم یک ماهی میشه چادرمو داخل خونه نبردم و پدرم ندیده چادر سر میکنم همیشه پدرم میگفت هرچی میخری پولش مهم نیست فقط زننده نباشه این تربیت اسلامیه به قیمت جونم از حجاب وچادرم نمیگذرم همیشه میگم خدایا همونطور که پدرم درحقم پدری کرد در حقش خدایی کن بزرگواری کنید و برای شادی روحش صلوات بفرستید

دقت کردی؟ما هایی که بهمون اجبار شده بیشتر از همههه متنفر شدیم از دینو حجابو اسلاموووو همه چی. اونایی ...

اره به خدا 

ایمان با زور تو قلب آدم نمیشینه ...

گاهی بابام خودش از دهنش میپره میگه هرچی بدبختی داریم از اسلامه 

البته خیلی برام فداکاری میکنه ولی این اخلاق بدش زندگی منو جهنم کرده 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به خدا  ایمان با زور تو قلب آدم نمیشینه ... گاهی بابام خودش از دهنش میپره میگه هرچی بدبخت ...

من بابامک خیلی دوست دارم خیلیااا ولی واقعا دارم اذیت میشم. حالا بابا تو خوبه پیش خودت میگه چادر بپوش. اونروز رفته بودیم با یکی از همکاراش بیرون وسط جمع یهو داد و بیداد راه میندازه روسریتو درست کننن آبرو منو بردی نمیدونم تو از همه بدتره حجابتتتو... همه برگشتن منو اونو نگاه میکردن😑 اونروز موقع برگشتن تو ماشین بش گفتم بابا خودتو کوچیک کردی تو نه منو همه با تمسخر نگات میکردن. تو دلم مونده بود اینو بش بگم😂.

من بابامک خیلی دوست دارم خیلیااا ولی واقعا دارم اذیت میشم. حالا بابا تو خوبه پیش خودت میگه چادر بپوش ...

کاش یکم جرات و جسارت حداقل خدا بهمون میداد سلیطه گری میکردیم ...

کاش میشد رفت راه دور از هرچی اجبار بود خلاص میشد 

......باور کن اگر کسی دورم نبود عاشق نماز میشدم وقتی میگن بخون دیگه اصلا دلم نمیخواد بخونم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
کاش یکم جرات و جسارت حداقل خدا بهمون میداد سلیطه گری میکردیم ... کاش میشد رفت راه دور از هرچی اجبار ...

ببین الان من جز اونایی محسوب میشن که سلیطه بازی در آوردن درستهدپ یکم از محدودیتام کم شد. ولی بازززز همون حسو دارم.ینی محدودیت از چادر تبدیل شد به تحقیر. تبدیل شد به شرط. تبدیل شد به بهونه‌. بش میگم فلان چیزو میخوام بخرم میگه اگه حجاب داشته باشی باشه. ینی بهترین راه اینه درآمد کسب کنی مستقل بشییی خیلی جدی میگم.