2777
2789
عنوان

دوستم همیشه میگه مواظب شوهرت باش

1739 بازدید | 60 پست

من بخاطر بیماریم نمیتونم با همسرم رابطه داشته باشم 

کار خونه و اینام مامانم میاد انجام میده 

حتی داخل ماشین نمیتونم بشینم بریم دور بزنیم 

خودم حس میکنم شوهرم هیز شده 

دوستام اومده بودن خونمون عیادتم از نگاهاش فهمیدم 

نشسته بود بگو بخند میکرد باهاشون 

چند باریه دوستم میگه مواظب شوهرت باش خوشگل و خوشتیپه ، بهش برس ، تامینش کن هر جور شده 

بارها و بارها تکرار کرده 

شما باشید شک نمیکنید ؟ 

بنظر شما چیزی دیده ازش که اینو میگه؟ 

البته تنها اون نگفته دوستای دیگمم گفتن بهم ولی این یکی بیشتر

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمایه چی میدونه ودیده که میگه عزیزم خدابهت کمک کنه

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

وقتی هرزه باشه هرچقدر هم مراقبش باشی تاثیر خاصی نداره  حتما برو مشاوره

قبل بیماریم عشق تو زندگیم جریان داشت 

اما الان زندگیم کسل کننده شده 

دعا کن زودتر خوب بشم

حتما جور دیگه ای تأمینش کن به اینکه چیزی دیده یا نه کار داری ولی به مهم ترین نیاز شوهرت کار نداری ؟ مسیر به خطا افتادن رو برای شوهرت آسون نکن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قبل بیماریم عشق تو زندگیم جریان داشت  اما الان زندگیم کسل کننده شده  دعا کن زودتر خوب بش ...

تو بیماری و روزای بد باید به هم متعهد باشیم و هوای همو داشته باشیم 

امیدوارم زودتر سلامتی تو به دست بیاری 🌱

در مسیر... 🌱
خب پس شوهرت چیکار میکنه؟ ( واسه رابطه)

یبار بزور باهاش پنج دقیقه رابطه داشتم 

دیگه نتونستم چون زیادیشم واسم خوب نیست 

متوجه شدم که تو این مدت برنامه ای نبوده 

عملا کاری نمیکنه

عمل تنگی کانال نخاعی انجام دادم

عزیزم اگر به نیازهای همسرتون پاسخ ندین جای دیگه دنبال نیازش میره متاسفانه مردها مثل خانما خویشتن دار نیستن و رابطه از نون شب هم براشون مهمتره اگر نادیده گرفته بشه نیازشون سرد میشن و …

عزیزم اگر به نیازهای همسرتون پاسخ ندین جای دیگه دنبال نیازش میره متاسفانه مردها مثل خانما خویشتن دار ...

رابطه واسم خوب نیست

خدا کنه این وضع زیاد طول نکشه،شش ماه دیگه ممکنه خوب بشی؟

ده روز دیگه میتونم باهاش رابطه داشته باشم بدون هیچ نگرانی 

برا داخل ماشین نشستن و کارای روتینم دو ماه دیگه زمان میبره