2777
2789

خب دیگه چی؟؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و با یه بحث ساده ام تموم شد

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

با همسرم بحثم شد 

رفتم بهشت زهرا و اومدم داشتیم باهم حرف میزدیم راجب مسائل کوچیک یهو دستمو و برگردوند عقب تا جایی که دستم جا نداشت نزدیک بود در بره 

گرفت زدم منم از خودم با بدن بی جون دفاع میکردی رگبار فحش هرزه نثارم کرد 

متاسفم واسه خودم که همچین ادمی و آدم فرض کردم 😔

خدایا شکرت ، ناجی تویی نه این جماعت!

کل دست هامو جای چنگ و گاز هست مثل روانی ها داشت میزدم میخواست جلوی دهنمو بگیره جیغ و فریاد نکنم

دست همزمان جلوی دهان و بینی گرفت راه نفسمو قط کرد

موقع بحث همیشه سکوت کنید حواستون ب میزان عصبانيت  شوهرتون باشه 

چون مردا عصبی بشن دیگ کنترل ندارن ما خانوما هم زورمون بهشون نمیرسه  فقط باید با سیاست برخورد کنید 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خیلی ترسیده بودم 

سریع فرار کردم اژانس گرفتم اومدم خونه به هیچکس چیزی نگفتم 

کلی تلگرام برام حرف های زشت نوشته ازش متنفرم

ولش کن فکرتو درگیر نکن میدونستی همسرت حساسه تنها نمیرفتی حالا ولش کن پاشو نمازتو بخون بعدش ی معجزه تبسم انجام بده عالیه روح و روانت اروم میشه ایتا داری بزن معجزه تبسم محمد افلاکی   اینم خوبه من خودم عضوم معجزه شکر گزاری شاید الان از زندگیت راضی نباشی ولی وقتی بری تو معجزه شکر گزاری الهه رفتار کلی نعمت میبینی ک داری و داشتی و خواست نبوده آدم با شکر گزاری خیلی راحت وسیک میشه امتحانش کن عزیزم 

پروردگارا سپاس هزاران بار💙💙من عاشقتم هنوزم.و حدس بزن تو کجایی تو ذهن پیرو مریضم ب هیچکی جاتو نگفتم