2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آری

آسمون جون ببخشید اذیتت می کنم لطفا بگو این آقای ج به من می خواهد پیام بده یا نه؟الان قصد و هدفش را لطفا بگو؟دوستش که همکارش هست و اول اسمش ن داره متوجه سده این آیا از من خوشش آمده؟ببخشید که اذیتت می کنم چون حستون خوبه سوال پرسیدم این سوالاتم جدید هست،مرسی عزیزم،شرمنده

آسمون جون ببخشید اذیتت می کنم لطفا بگو این آقای ج به من می خواهد پیام بده یا نه؟الان قصد و هدفش را ل ...

ن فک نکنم بخاد پیام بده

ولی شاید منتظره شما ی واکنشی نشون بدید

قصدش اینه بیشتر باهاتون اشنا شه

ادم زرنگیه و فک کنم چیزیو مخفی کنه

ن فک نکنم بخاد پیام بده ولی شاید منتظره شما ی واکنشی نشون بدید قصدش اینه بیشتر باهاتون اشنا شه اد ...

عزیزم فکر می کنی چی را میخواهد مخفی کنه؟به من در مورد خودش دروغ گفته؟دوستش که اول اسمش ن داره متوجه شده این آقا از من خوشش آمده؟دوستانش میدونند؟مرسی گلم

ن فک نکنم بخاد پیام بده ولی شاید منتظره شما ی واکنشی نشون بدید قصدش اینه بیشتر باهاتون اشنا شه اد ...

مرسی عزیزم،خیلی لطف کردی مهربون،بهترین ها سهم قلب مهربونت بشه عزیزم

مرسی عزیزم ببخشید کنجکاو شدم در مورد الانش مخفی می کنه یا گذشته اش؟الان دوست دختر داره یا دختر باز هست؟مرسی عزیزم

ببخشید عزیزم کنجکاو شدم بدانم چی را مخفی میکنه؟در مورد خودش و گذشتش به من راست گفته یا دروغ؟مرسی عزی ...

دیگ اونو خودتون پیدا کنید

مستقیمم ازش نپرسید راجبش تحقیق کنید

من فک میکنم از خودش ی چیزیو دروغ گفته

دیگ اونو خودتون پیدا کنید مستقیمم ازش نپرسید راجبش تحقیق کنید من فک میکنم از خودش ی چیزیو دروغ گفت ...

مرسی عزیزم ببخشید اگر میدانید لطفا بگید چی هست و در مورد چه موضوعی هست ممنون میشم چون از من خیلی دور هستند ث،من به حستون اعتماد دارم،ممنون گلم