2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آری

آسمون جون ببخشید اذیتت می کنم لطفا بگو این آقای ج به من می خواهد پیام بده یا نه؟الان قصد و هدفش را لطفا بگو؟دوستش که همکارش هست و اول اسمش ن داره متوجه سده این آیا از من خوشش آمده؟ببخشید که اذیتت می کنم چون حستون خوبه سوال پرسیدم این سوالاتم جدید هست،مرسی عزیزم،شرمنده

آسمون جون ببخشید اذیتت می کنم لطفا بگو این آقای ج به من می خواهد پیام بده یا نه؟الان قصد و هدفش را ل ...

ن فک نکنم بخاد پیام بده

ولی شاید منتظره شما ی واکنشی نشون بدید

قصدش اینه بیشتر باهاتون اشنا شه

ادم زرنگیه و فک کنم چیزیو مخفی کنه

ن فک نکنم بخاد پیام بده ولی شاید منتظره شما ی واکنشی نشون بدید قصدش اینه بیشتر باهاتون اشنا شه اد ...

عزیزم فکر می کنی چی را میخواهد مخفی کنه؟به من در مورد خودش دروغ گفته؟دوستش که اول اسمش ن داره متوجه شده این آقا از من خوشش آمده؟دوستانش میدونند؟مرسی گلم

ن فک نکنم بخاد پیام بده ولی شاید منتظره شما ی واکنشی نشون بدید قصدش اینه بیشتر باهاتون اشنا شه اد ...

مرسی عزیزم،خیلی لطف کردی مهربون،بهترین ها سهم قلب مهربونت بشه عزیزم

مرسی عزیزم ببخشید کنجکاو شدم در مورد الانش مخفی می کنه یا گذشته اش؟الان دوست دختر داره یا دختر باز هست؟مرسی عزیزم

ببخشید عزیزم کنجکاو شدم بدانم چی را مخفی میکنه؟در مورد خودش و گذشتش به من راست گفته یا دروغ؟مرسی عزی ...

دیگ اونو خودتون پیدا کنید

مستقیمم ازش نپرسید راجبش تحقیق کنید

من فک میکنم از خودش ی چیزیو دروغ گفته

دیگ اونو خودتون پیدا کنید مستقیمم ازش نپرسید راجبش تحقیق کنید من فک میکنم از خودش ی چیزیو دروغ گفت ...

مرسی عزیزم ببخشید اگر میدانید لطفا بگید چی هست و در مورد چه موضوعی هست ممنون میشم چون از من خیلی دور هستند ث،من به حستون اعتماد دارم،ممنون گلم