2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 96 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا اخ😂😂

نمیدونی من چقد یهو احساساتم غلیان کرد نسبت بهش

حالا اون سرد شده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

استرس چی 

بچهام درسلشون 

خودم روابطم..

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
نگو عزیزم سرت سلامت درس گرفتی؟اگه گرفتی که افرین و دیگه تکرار نکن اما اگه نگرفتی ،این بده...

ولی این حق من نبود...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اخه بجوری با ناراحتی نوشتی گفتم چی شده من خودم همیسه در حال خوردنم بهم امان بزرگم گفتم من ...

😂😂😂🫶

دختر دو ساعت پیش خون گریه میکردم از دل‌درد میگفتم الانه که مردم منفجر شه بمیرم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چیشده همه از این شبا دارم  من خودم یه ندت استرس خیلی شدید داشتم  صبحا که بیدار میشدم تع ...

خیلی فشار رومه

شده که شده به تخمدان چپت😂😂

خو زور داره 

ولی جدا خاک بر سرم