2777
2789
عنوان

کودک زیر دوسال

223 بازدید | 53 پست

سلام

دخترم بیست ماهشه

میخوام بدونم چجور دربرابر رفتاراش برخورد کنم

مثلا میخوام برم بیزون بالباس توخونه  اکثرا میخاد بیاد و بعد نیم ساعت حرف زدن باهاش اخرش بزور میپوشم لباسسو و اونم جیغ گریه

یا بیرون میبرمش میخوام برگردم باگریه و جیغ مباد و زور میارمش سده بعد پنج شیش ساعت پارک یا پیاده روی و بازار 

یا  لباسش کثیفه بزور گاهی درمیارم و حیای جیغ میزنه

اینم بگم دارم ازشیر میگیرم ش دوسه هفته گاهی خیلی اذیت کنه یباررروز ولی شبا هرشب میخوره شیرمو

شیر دیگه هم نمیخوره مگه گاهی پاکتی کوچیک

خبلی لجباز تجربیاتتون احتیاج دارم

نمبخوام بارفنارام باعث شم بیشتر جیغ بزنه یاگریه کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچه ی ۲۰ ماهه دارم و اصلا منظور شمارو نمیفهمم ،لج بازی؟ مگه این بچه که تازه به این جهان اومده از قوانین با خبره که لج بازی کنه؟ من اصلا کاری باهاش ندارم که بخوام برخورد خاصی داشته باشم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

موقع از شیر گرفتن بچه کلافه س

و بسیار لجباز

راه بیا باهاش بیشتر باهاش حرف بزن

زیادی لجبازی کرد اهمیت نده خودش بیخیال میشه😁

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

خیلی سخته🥴

۲۰ماه زود نیس برا از شیر گرفتن؟

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خیلی سخته🥴 ۲۰ماه زود نیس برا از شیر گرفتن؟

منم ۲۰ ماهگی گرفتم

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

منم ۲۰ ماهگی گرفتم

چرا؟

آخه میگن ب دختر دوسال و دوماه شیر بدیم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای بدتر میشن نمی‌دونم بچه های الان چرا اینجورین خدا حفظشون کنه ولی پدر آدمو درمیارن امروز اینقدر گریه کردم ظهر از دست لجبازیاش ک خدا می‌دونه فقط اینو می‌دونم باهاش لج کنی بدتره با چیزایی ک دوست داره هواسشو پرت کن 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

وای بچه کوچی‌ک خییلی صبر میخواد. درکت میکنم دقیقا...منم این دورانو گذروندم.. اما در نهاایت به بچه خیلی سخت نگیر...براش قصه بگو . از اون دختر بچه ای که خوشش میاد تو فامی بگو که بیرون رفتنی لباسای بیرونشو میپوشه و ..یا بگو لباس تو خونه بپوشی معنیش اینه که میخوای تو خونه بمونی...اما وقتی لباس بیرون بپوشی من میفهمم میخوای بری بیرون و میبرمت... یکم با اب و تاب و حالت گول زنی بهش ازین چیزا بگو  

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
چرا؟ آخه میگن ب دختر دوسال و دوماه شیر بدیم..

بچه مم دختره

غذا خوب نمیخورد

چسبیده بود به شیر

شبا هی بیدار میشد

با شیرم وزن نمیگرفت

دکتر گفت از شیر بگیر

تازه میگن از ۱۸ ماهگی بگیرید وقتی غذا نمیخوره

که من گرفتم هم خوابش کامل شد هم غذا خورد😬👌🏻

منم دخترم ۱۸ ماهشه همینه 

کلا کلافم میکنه هنوز شیر میخوره جز شیرم هیچی دیگه نمیخوره به زور گریه اگه چند تا قاشق سرلاک بخوره 

من از همه بیشتر همین بد غذاییش خستم کرده کسی راهی نداره براش؟ 

خیلیم شیطون بلاست همش مشغول جمع کردن خراب کاریاشم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
وای بچه کوچی‌ک خییلی صبر میخواد. درکت میکنم دقیقا...منم این دورانو گذروندم.. اما در نهاایت به بچه خی ...

هرچی میگم اخرش میگه نه خیلی تو قضیه ازشیر گرفتنتم عصبی ترشده جیغ میزنع منم یهو عصبی میسم گیغ میزنم ک بسه بعد یه ربع جبغ زدنش ولی دست خودم میست تهش معذرت مبخوام  دلم میسوزه جیغ میزنع...نمدونم مشکل منم یا عادیع با بیست ماه زوده برای ترک شیر

بچه مم دختره غذا خوب نمیخورد چسبیده بود به شیر شبا هی بیدار میشد با شیرم وزن نمیگرفت دکتر گفت ا ...

چ جالب!

مرسی از راهنماییت

1
5
10
15
20
25
30
35
40