2789
عنوان

بچه دار شدن

72 بازدید | 5 پست

بچه ها من الان زمان تخمک گذاریم بماند ک شوهرم سرده و تا بهش نگم نمیاد الان ماه سوم هست ک باید برا بچه دار شدن اقدام کنیم و نمی کنیم 

الان امشب زمانش بود اولا ک بیخود باهام ترش شده و رفت ازم دور خوابید و الانم خوابه بخدا گریم گرفت ب امام رضا شکایت کردم😔😔😔

کیا مثل من هستن؟ ؟؟؟؟

بهش گرمی بده . تو چایی دارچین بریز. قطره گل سرخ بده بهش. و چیزایی که میلشو ببره بالا . 

بدن خوتم تقویت کن زود بگیره .

ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی . و زودتر باردار بشی . دوست داشتی  

مطالب تاپیک منو بخون برای دوران بارداری و زیبایی و باهوشی و..... 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون عزیزم

وسط های صفحه ۳ مطالبی فرستادم تو این تاپیک  برو بخون ان شاالله به دردت بخوره گلم . فقط باید سیاست و تجربه کسب کنی شوهرت بشه بردت با خوندن مطالب همسر داری به دست میاری سیاست .. .. به یک خرما سه بار صوره عصر بخون بده شوهرت بخوره خیلی تاثیر داره صبور میشه ..خوتم بخور یک بار که انجام بدی دیگه هی انجام میدی اینقدر که نتیجش خوبه .. باقی کارایی که توی تاپیک گفتم هم انجام بده ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 

ردیف دوم روی 8C% نگه دار بعد باز کردن تا بری تاپیک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13123029/%d8%ae%db%8c%d9%84%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%af%d9%85-%d9%85%db%8c%d8%a7%d8%af

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡