2777
2789
عنوان

یسنا

162 بازدید | 8 پست

فدای خدا و ایرانشو دل مادرت بشم

امشب بعد 4شب اروم بخوابی بغل مادرت😍

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی جالب و عجیبه یعنی از یکشنبه تا امروز این بچه کجا بوده چیکار کرده؟؟

قطعا دزدیده بودنش فکر نمیکردن گم شدن ی بچه تو روستا آنقدر رسانه ای بشه ولش کردن 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

قطعا دزدیده بودنش فکر نمیکردن گم شدن ی بچه تو روستا آنقدر رسانه ای بشه ولش کردن 

چجوری آوردنش اونجا و کسی ندیده بالاخره کلی آدم جمع بوده اونجا 

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞
پیداشد؟

بله

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
خیلی جالب و عجیبه یعنی از یکشنبه تا امروز این بچه کجا بوده چیکار کرده؟؟

دزدیده بودنش

چجوری آوردنش اونجا و کسی ندیده بالاخره کلی آدم جمع بوده اونجا 

شاید نزدیکیای مزرعه ولش کردن