نه یه چند روز کلا خواب بودم زیاد نبودم سایت چقد چرت پرت حالا بعضیاشون منطقیه حالا شنیدم خود م ...
میگن شماره کارت پدرش همه جا پخش شده و کذاشتن و دائم پدرش روبا عساث نشون میدن ویه جور بازی برای جمع کردن پول بوده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اره گلم حداقل من شعورم میکشه که اگه تاپیکی باب میلم نیست بجای توهین رد شم به همین سادگی سایت ...
بلع حتما🌹
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اع واقعیه این اخه بعضیا کلاهبردارن شماره کارت خودشونو میزارن
بله همه یه شماره کارت ب نام پدرش و فامیلی پدرش هست