2777
2789

ی عده بلانسبت شما 🐄 تو امضاشون و تو تاپیکشون اینو میزنن و یکی نیست بگه شما اگ شعور داشتی همچین حرفی نمیزدی!! همین ثابت میکنه تو ن تنها بیشعوری بلکه بی شخصیتی

خیلی دوست دارم بدونم تحصیلات منطورشون چیه؟! لیسانس ک الان کشکه به لطف دانشگاه های غیرانتفاعی و ازاد و پیام نور و.... ارشدم بجز رشته های تاپ دانشگاه های خوب چیز خاصی نیس

حالا تحصیلات تکمیلی تو مقطع دکتری بازم ی چیزی

ولی درکل شعور و انسانیت هیچ ربطی به تنصیلات نداره

اینو ی تحصیل کرده میگ ک به چشم بین همکلاسیاش خیلی چیزا دیده

تحصیلات به ادم بینش میده ولی شعور نمیاره

اصلا ربطی ندارع

کلن شعور یه چیز جداست و ب تحصیل ریط نداره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چیشده با دشمن فرضی دعوا دارین

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

👏

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

تحصیلات نه شعور میاره نه انسانیت میاره نه فرهنگ و ادب 

همه اینا از تربیت خانوادگی بدست میاد و خانوادن ای که در اون بزرگ شدی

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

همونقدر که تحصیلات شعور نمیاره به همون نسبت ام  بی‌شعوری میاره

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.