2777
2789
شاید نباشه اولین قدم این پزشک های که گفتم معاینه کنن اگه تشخیص زگیل بود نمونه برداری میدی اگه اچ پی ...

من طرفم داشت منم جدیدا زدم سه تا بعد پنج سال ارتباط همیشه خیانت میکرد اما نمیدونستم مریض شده مطمئنم ازش گرفتم تست پلپ اسمیر دادم تو اون مشخص میشه دارم یا ن؟؟بعد آزنایشش خیلی گرونه جای هست ک مناسب تر بگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واکسن‌هاتو بزن پزشک عفونی یا زنان یا پوست برو دارو درمانی داره... لیزر و جراحی هم هست من خودم لیزر و ...

میشه اطلاعاتی در موردش دارین بگین .ترس زیادی داره .و امکان انتقال از سرویس بهداشتی عمومی و استخر هم داره .نشونه های اولیه تون چی بود

میشه اطلاعاتی در موردش دارین بگین .ترس زیادی داره .و امکان انتقال از سرویس بهداشتی عمومی و استخر هم ...

اینجا نی نی سایت میگن فقط رابطع جنسی اما پزشک های من گفتن 90درصد رابطع جنسی 10 درصد هم راهای دیگه تیغ آلوده لباس آلوده توالت فرنگی آلوده 

هیچ نشانه ای ی شب خوابیدم بیدار شدم دیدم زگیل زدم 

متاسفانه مشکلی ک ب کسی نمیشه گفت... برا همین راه درمانتو بدون اینکه کسی حتی بفهمه باید پیگیری کنی من خیلی تنهام ضعیفم درومندم بی پولم 

هیچ نشانه ای ی شب خوابیدم بیدار شدم دیدم زگیل زدم 

نه تب نه حال بد هیچی حتی نشانه عفونت در ازمایش خون یا درد خاصی نداشته ‌فقط توالت فرنگی یا سرویس ایرانی هم اینطوره ؟ یعنی استخر موجب واگیر نمیشه