2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید:)

111 بازدید | 21 پست

نمیدونم چرا ولی دارم اینجا میگم..خیلی وقته ب رفتارای مامانم مشکوک شدم ولی امروز شکم واقعی شد:)پیامشو با یه مرد غریبه دیدم ک داشت قربون صدقش میرف:)مرده دوست بابامه..تو اینستاعم منو بلاک کردن ک نفهمم ی زمانی:)مامانم داره خیانت میکنه..چند سریم دیدم پشت تلفن داره یواشکی با یکی حرف میزنه ولی تا من اومدم سریع گوشیو قایم کرد..همیشه ام میاد گوشیشو از دستم میکشه 

امشیم ک این پیامشو دیدم تا گوشیو گرف پیویشونو دو طرفه پاک کرد..نمیدونم باید چیکار کنم من کلا ۱۷ سالمه:)تروخدا کمکم کنید:)

ما چه کمکی میتونیم بهت کنیم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو که می‌دونی 

بگو اگر تمومش نکنی ب بابا میگم

راستی مطمعنی بابات از همه لحاظ مامانتو پر می‌کنه ؟

مالی،عاطفی،جنسی و...

البته خیانت خیانته ولی ماها نمیتونیم قضاوت کنیم که نمی‌شناسیم 

بهترین راه صحبت کردنه

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

بهش بگو که می‌دونی  بگو اگر تمومش نکنی ب بابا میگم راستی مطمعنی بابات از همه لحاظ مامانتو ...

نمیتونم بگم بابام بدجور غیرتیه..بابامم شدیدا عاشق مامانمه..ینی به حدی ک هرسری میاد خونه ی شاخه گل دستشه..همه جوره ام ساپورتش میکنه هرچیومیخاد واسش فراهم میکنه..واقعا نمیدونم:)

نمیدونم..شماره مشاوری کسی واقعا نمیدونم..مغزم قفل شده

اسی اوضاع مالیت خوبه بهت مشاور معرفی کنم ؟

البته میتونی بگی سنت کمه و شرایطت سخته

+98 937 888 3603 زاهدی مقدم

باهاش صحبت کن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

نمیدونم..شماره مشاوری کسی واقعا نمیدونم..مغزم قفل شده

بنظرم تهدیدش کن بگو به بابا میگم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

[QUOTE=337610806]اسی اوضاع مالیت خوبه بهت مشاور معرفی کنم ؟ البته میتونی بگی سنت کمه و شرایطت سخته +98 937 888 3603 چون کار نمیکنم و کاری ندارم انقدی پول ندارم ک یتونم واسه،مشاور بدم

نمیتونم بگم بابام بدجور غیرتیه..بابامم شدیدا عاشق مامانمه..ینی به حدی ک هرسری میاد خونه ی شاخه گل دس ...

پس با مامانت صحبت کن

واقعا ک نباید ب بابات بگی

فقط مامانتو تهدید کن 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️