ماشاالله ۵سالشه، یه بند حرف میزنه، حتی ببخشیدا دسشویی هم میریم پشت در دسشویی حرف میزنه☹️تازه نمیزاره ما هم حرف بزنیم تا من و باباش میخوایم یه چیزی بگیم دست میزاره رو گوشاش میگه هیچکس حرف نزنه هیچی نگین، تا اینکه شوهرم امشب دعواش کرد یعنی چی ما هم میخوایم حرف بزنیم😣به نظرتون چرا اینجوریه؟
بنظرم بهش یاد بدید که به بقیه زمان بده . یعنی نه اینکه دعوا کنید مثلاً گوشاشو گرفت لگو مامان جان آلن نوبت من و باباست چ بتید حرف بزنیم اگر دوست داری بشنو اگر نه که هیچ دیگه با خودته اما ما حرفمون میرنبم تمام شد شما حرف بزن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مواظب باشید بچهای که یه جا کز کنه و حرفی نزنه بیماره و افسردگی داره خدا رو شکر کنید بچهتون روحیهی سالمی داره و احساس امنیت میکنه، دعواش نکنید مهارت گوش کردن رو با آرامش و مهربونی یادش بدید
آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️