2777
2789
عنوان

بیاید کراشم سید😁

189 بازدید | 10 پست

واسه عید غدیر بهش تبریک بگم چی بگم که خیلی گنده گنده بنظر برسه و باحال و قشنگ

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بگو سیدی عیدت مبااااارکمون😂😂

😂😂

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

سید کجایی😫

🤣🤣

بگو سید نمی‌خوای عیدی بدی؟

گفت شما امر کنید عیدی چی میخوای 

بگو خودت رو سید😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بگو سید نمی‌خوای عیدی بدی؟ گفت شما امر کنید عیدی چی میخوای  بگو خودت رو سید😁

😂😂😂😂

بگو سید نمی‌خوای عیدی بدی؟ گفت شما امر کنید عیدی چی میخوای  بگو خودت رو سید😁

اونم میگه بفرما عباس آقا😂🤣

اونم میگه بفرما عباس آقا😂🤣

بلاخره دا 

یه چی گفتی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بلاخره دا  یه چی گفتی

من ؟

سید کیه؟؟؟؟

علی کیه؟؟؟؟؟

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....