2821
2789
عنوان

دارم میمیرم😔💔

136 بازدید | 10 پست

سرما خوردم شدیدا بعد اینکه کرونا گرفتم دیگ سرما نخوردم  دیروز شروع شد 

الان بشدت تنگی نفس دارم و سرم درد میکنه اب ریزش بینیو سینه درد 

میترسم باز اون حس و حالا برگرده😔💔

دوستان راهی ندارین برا اینکه نفس بهتر بشه و اب دماف کمتر و یکم سرحالتر بشم

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دمنوش آویشن و  عسل بخور .

به دانه رو هم عالیه بجوشون بخور .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

دمنوش آویشن و  عسل بخور . به دانه رو هم عالیه بجوشون بخور .

اره الان درست میکنم مرسی عزیزم✨

منم تو همین وضعیتم، چشام سیاهی میره،  نفس میکشم سینه م درد میگیره،  حتی گوشمم ترشح داره،&n ...

وای نگو خیلی بده خیلی

منم سرماخوردم یک هفتس ولی نمیدانم کرونا یا نه

میترسم کرونا باشه چون من تو تایم کرونا شدیدا درگیر شدم و بدترین ذوزام بود بعدش دیگ هیچ وقت سرما نخوردم چون تو کرونا واکسن زده بودم یه چیزایی ازش ته نشین بدنم بود الان یهو باز یرما خوردم و تنگی نفس دارم

وای نگو خیلی بده خیلی

مردم،  همین الان دراز کشیدم دیگه خسته شدم از دستمال کاغذی و فشار بینی، دستمال کاغذی گذاشتم زیر دماغم ابریزش بینی بریزه، عطسه، سرفه، بی حالی،  بی اشتهایی شدید فقط قرص میخورم و چای 

مردم،  همین الان دراز کشیدم دیگه خسته شدم از دستمال کاغذی و فشار بینی، دستمال کاغذی گذاشتم زیر ...

از یه طرف میترسم بقیه درگیر شن ماسک گذاشتم تنگی نفسم دوبرابر شده اصلا نمیتونم نفس بکشم اصلن بشدت وضعیت دارکیع

2823
2791
2779
2792