2777
2789
عنوان

مهاجرت

245 بازدید | 15 پست

کسی هست از مهاجرت در فرانسه اطلاعات داشته باشه ؟

یکی از آشنایان که فرانسه استاد دانشگاه هستش می‌تونه برای خواهرم دعوت نامه بفرسته ؟

حسابی رو مخمه دوستش بهش قول داده که آره نوامبر کاری میکنم اونجا باشی

در حالیکه حتی خواهرم ی کلمه فرانسوی بلد نیست و بشدت عصابم خورده از اینکه فکر میکنه واقعا می‌ره امکان داره ی استاد دانشگاه بفرسته و این در عرض چند ماه اونجا باشه آخه ؟!

همش به خودم میگم به تو چه ولی زورم میاد گولش میزنن

باید مدرک زبان بگیرن

و مکاتبه داشته باشه با اساتید 

در صورت قبول شدن رزومه از طرف استاد ها 

قبول میکنن که با فاند برم و درس بخونن

برای کارشناسی فاند نیست 

برای ارشد می‌خوان اقدام کنن؟

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مدرک زبان بگیرن و مکاتبه داشته باشه با اساتید  در صورت قبول شدن رزومه از طرف استاد ها&nb ...

میدونید این ی دوست پیدا کرده و قرار معلوم در ی دانشگاه در فرانسه لاتین و ... درس میده و مدیر بخش زبانه 

به اینم گفته من برات دعوت نامه میفرستم زبان هم بلد نباشی مهم نیست اینجا یاد میگیری 

و تو نوامبر اینجایی 

وای خدا ضایس داره خواهر بیچارمو هوایی می‌کنه یا شاید من زیادی نگرانم 

میدونید این ی دوست پیدا کرده و قرار معلوم در ی دانشگاه در فرانسه لاتین و ... درس میده و مدیر بخش زبا ...

نمی‌دونم واقعا به این مورد بر نخوردم تاحالا 

ولی خارج بچه بازی نیست مثل ایران احتمالا دروغ بگن 

تنها راه مهاجرت تحصیلی همین مکاتبه با یه سری اساتید خاص فاند داره 

واقعا نمی‌دونم عزیزم 

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

اگ دعوت نامه بفرسته بله میشه. ولی خب باید اون طرف پولدار باشه ک اینکارو کنه چون ب راحتی اقامت نمیدن ...

انشالله که واقعی باشه بره ولی از اینکه هوایی شده خیلی بردممممم میاد بعدا نشه افسرده میشه من اینو میشناسم یعنی به هر کی از اونور بیاد اعتماد می‌کنه آخه روی چه حسابی!

واسه کارشناسی 

خب کارشناسی اصن فاند نداره

و دانشگاه شهریه میخواد 

مگر اینکه خیلی نابغه و نخبه باشن

فرانسویا اینگلیسیشون بده بره اونجا اینگلیسی حرف بزنه شاید بهش محل ندن .زوری بفرستش کلاس زبان وگرنه ب ...

من فعلا دارم بهش میگم اعتماد نکن بعدا نشه افسرده میشی میگه تو حسادت میکنی آخه من دیوونم کشور خودمو ول کنم برم وسط ناکجا آباد به چهارتا بچه

فکر میکنم مقصر منم که اینقدر نگرانشم

انشالله که واقعی باشه بره ولی از اینکه هوایی شده خیلی بردممممم میاد بعدا نشه افسرده میشه من اینو میش ...

اعتماد بیجاش ک اشتباهه بزرگه.

محاجرت هم الکی نیس ک دعوت نامه بفرستن دیگه اطرافم خییلی ها هستن ک رفتم اونم ب چ سختی و...

لایک نکن خیرشو ببینی
اعتماد بیجاش ک اشتباهه بزرگه. محاجرت هم الکی نیس ک دعوت نامه بفرستن دیگه اطرافم خییلی ها هستن ک رفت ...

دقیقا 

من زورم از این میاد گفته تو نوامبر یعنی آبان اونجایی طرف میلیاردر هم باشه به این زودی نمیتونه واسه تحصیل بره اون موقع خواهر من دل به یک مرد ۴۰ ساله که نمیدونه واقعا چکارس خوش کرده 

بعدا چیزی هم بشه میگه من خواهر برادر نداشتم چشمام و باز کنن!!!