2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاری نداره کاری کن اون کات کنه بگوخانوادم میگن باید بیای خاستگاری کم کم خودش میره

بدترین کاری که میتونی بکنی اینه که انقد بد باشی کهه طرف بره

یااینکه تقصیرو بندازی گردن اونو بری

جرئت داشته باشین میخاین برین بگین میخام برم

نه اینکه اون بدبختو نقصر کنین و برین

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 

از بطرف دوستش داری با تموم قلبت 

از یطرف میدونی آینده ای باهاش نداری به هزار و یک دلیل و منطق 

😪💔🥺 

میفهممت ....

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

عزیزم منم مثل تو بودم دیگه داشتم دیوونه میشدم یادمه یه بار دلو زدم به دریا گفتم منو بلاک کنه یادمه تا یکی دو روز  بعدش همش گریه میکردم ولی باور کن کمتر از سه روز بعدش به حماقت خودم بابت دوست داشتن یه آدم عوضی خندم می‌گرفت 

کافیه هههههیییییچچچچیییی ازش تو گوشیت نمونه و اینکه هرچیزی (آهنگ _عکس و...) که تو رو یادش میندازه حذف کنی بعدش کم کم فراموشش میکنی یه کانال میشناسم می‌تونه خیلی کمکت کنه به منم خیلی کمک کرد که دیگه اصلا سمت این دوستی‌ها برم

خداروشکر الان  بعد کات کردن باهاش آرامشم برگشته🙂

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

بدترین کاری که میتونی بکنی اینه که انقد بد باشی کهه طرف بره یااینکه تقصیرو بندازی گردن اونو بری جر ...

اره اصلا اخلاقی نیست این رفتار.. دوس دارم رک بگم چون آینده نداریم خدافز ولی سخته گفتنش..

عزیزم منم مثل تو بودم دیگه داشتم دیوونه میشدم یادمه یه بار دلو زدم به دریا گفتم منو بلاک کنه یادمه ت ...

من احمق ده ماه پیش کات کرده بودیم باز برگشتیم و پشیمونم.. نمیدونم چ گندی زدم و چطور تموم کنم