2777
2789
عنوان

لیزر

152 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها می‌خوام واسه پا کامل و زیر بغل برم لیزر اسم دستگاه الکساندرایت تیتانیوم سوپرانو 2024هستش کسی میدونه دستگاهش خوب هستش یا نه؟درد داره یا نه؟دوباره بعدم موهای زائد بازگشت داره یا نه ؟

من میرم

برای کاربردی

پاهام که دونه سیاهاش بیشتر شده که اپراتور گفت تا جلسه آخر اینا ۷۰ درصد بهتر میشه

جلسه دوم هستم

زیر بغل کامل ریخته

گندمی و کم مو هستم

از جلسه ۶ به بعد رویش مجدد مو هست که البته کم پشت و نازک هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان راضی هستی یا نه؟

از اینکه موها رفته آره ولی راستش از چند روزه زیر بغلم به شدت سوزن سوزن میشه و تیر می‌کشه

نرفتم دکتر ببینم برای چی هست ولی دو روز بعد لیزر جلسه دوم اینجوری شدم

اصلا بدرد نمیخوره یعنی پولتو ریختی تو جوب

دوره اش ک تموم بشه دوباره شروع ب رویش میکنه.

فقط الکساندرایت کندلا امریکایی بینظیره

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

من کندلا میرم بیکینی زیربغل،خط ناف و خط باسن،دومین جلسمه و همه موهام ریخته،جلسه اول درد داشت ولی فکر ...

هزینه ی هر جلسه چقده؟ 

و برای بیکینی چند جلسه حداقل لازمه ؟

من پوستم تیره اس و موهام زیاده

هزینه ی هر جلسه چقده؟  و برای بیکینی چند جلسه حداقل لازمه ؟ من پوستم تیره اس و موهام زیاده

واسه بیکینی و زیر بغل و خط زیر ناف،۳۶۰تمن

من پوستم روشنه ولی این مناطفم داشت تیره میشد معمولا برای همه ۶تا ۸جلسه لازمه بعدش میری تو شارژ یعنی سه ماه یه بار شش ماه یکبار بعدش سالی یه بار میری،ولی درکل از جلسه اول که میری اولش موهات میاد بالا ولی بعد از ۱۴روز همش میریزه واز جلسه دوم خیلی کم درمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز