2777
2789

اولی خیلی بهتره

دومی مانتوش بلنده😬

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدیاکت کوتاه

یاپیرهن ازاین مدل مردونه ها باکلاه 🥰

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

اتفاقا ازاینم دارم مشکیش الان تنمه

همه جا واست سرک میکشه و کمکت می‌کنه.🌹

جارو  هوشمند.بله جارو هوشمند!!!!!!!

رباتی بخرم دیگه همه جا سرک می‌کشه!

منم کارهای خونمو میکنم اونم کمکم میکنه...همقیمته  جاروبرقی در میاد شایدم ارزونتر

گوشه ها رو هم واسم تمیز می‌کنه!!!!!

تی می‌کشه!!!!

مکیدن رو انجام میده!!!!

تکمیله تکمیل🌹

از همه مهمتر سلامتی خودمو بیشتر اهمیت دادم😍😍😍😍😍💪

یه سر بیا به پیج بزن...ضرر نمیکنی ها....وارد کننده هستیم از دبی..تا قیمتا نرفته بالاتر...ثبت سفارش بزن

jaroo.robati@

من اهل لباس نیستم امسال تصمیم راسخ گرفتم به استایلم برسم

انشالله بسلامتی انقدلباس دارم بالای هزاررتیکه 

بدنیست

فقژ اولیه خوب بود چون مد و ترنده 

ولی بعدیا خیلی خز بودن 

اصن کی دیگه از اونا میپوشه؟ مانتو بلند چاکدار با شلوار اسکینی و زیرش تیشرت طرحدار اه چقد زشتن

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

جآهای رسمی خوبه

جاهای رسمی شلواربگ مشکی باکت مشکی