2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علفزار عزیزم پرواز کردن از بالا دیدن

خب خدارو شکر که پیدا شد 

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یعنی خودش از اون جا که مادرش بوده بیدار شده رفته یک کیلومتر جلوتر ؟

بله دیگه ولی چون اونجا همش مزرعه هست و گندم زار.‌و گندم ها بلند هستن بچه دیده نمی‌شده.‌حالا چجور ۵ روز چیزی نخورده و سالمه یا حیوانات درنده سراغش نرفتن فقط معجزه هست.‌من گریه کردم از خوشحالی

بله دیگه ولی چون اونجا همش مزرعه هست و گندم زار.‌و گندم ها بلند هستن بچه دیده نمی‌شده.‌حالا چجور ۵ ر ...

خب خدارو شکر پیدا شد 

ولی دلم میخواد کتک مفصل بزنمش 😁

این بچه خودسر پاشده رفته اونور 

کل ایران نگرانش بودن

منکه همش میگفتم عقاب بردش 

منکه مردم از ترس مادرش چه حالی داشته

این بچه کتک لازمه😤

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

خب خدارو شکر پیدا شد  ولی دلم میخواد کتک مفصل بزنمش 😁 این بچه خودسر پاشده رفته اونور  ...

عزیزم کتک    

تو یکی از تاپیکا خانومه میگفت همسایمون شیر نذر کرده بود برای پیدا شدنش

مردم خیلی مهربونن خیلیی