2789

وای خدایا شکرت چقدر تو فکرش بودم

🥰😍😍😍😍😍😍الان پیداش کردن 

دستت همه مردم ایران درد نکنه من خاک پای هموتونم😍😍😍😍😍

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

جدی میفرماییییین:/؟؟؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه احستس نداری 😂😂

یک ساعت با این تاپیکا  تو سایت ساییده  شدیم 🙌

خدارشکر پیدا شد 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خوب مجبورت نکردن ..عنوان رو میبینی نرو جانم😂

دیگه وقتش یسنا هم بره تو تاپیک های ممنوعه 🤨😂🙌🏻

پشت علفا یک کیلومتری زمین کشاورزی بوده ،😐

نمیدونم ولی خوب خیلی سخته ...مجردا درک نمیکنن ایشالله مادر بشن میفهمن 🥹🥹

اونجا چکار میکرده

یه کایت سوار از اون بالا دیده یه بچه نشسته ،پیداش کرده ،فقط نمیدونم اینهمه مردم گشته چند روزه پیداش نکردن ،بدون اب و غذا چند روز چطور زنده مونده ،خیلی مشکوک میزنه 

پس این چند روز آب و غذا نخورده ینی؟

عمر آدم وقتی به این دنیا باشه همه چی امکان داره

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته