2777
2789

لوس بازی و بچگونه حرف زدن اینا منظورم نی 

مثلا سیاست چی دارین دلبری اینا که شوهرتون غشش بره🥹😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

قبل از هر چیزی تبریک میگم، الهی خوشبخت باشی، ازدواج اگر بجا و مناسب انجام بشه از هر نعمتی بالاتره بنظر من

من سیاست خاصی بلد نیستم ولی کارایی که خودم انجام میدم توی زندگی مشترکمو میگم امیدوارم کمکت کنه♥

اول اینکه به معنای واقعی خانوادش رو مثل خانواده خودم میدونم و توی هر موقعتی توی ذهنم به این فکر میکنم که اگر همین الان بجای مادر پدر همسرم، مادر پدر خودم بودم چه کاری انجام میدادم و همونکارو میکنم

همیشه طرفش هستم حتی اگر جایی متوجه بشم حق باهاش نیست و اشتباه میکنه بازم پشتش هستم و مدنظرم هست تا یه وقت مناسبی پیش بیاد با یه لحن درست درموردش صحبت کنم

هیچوقت دعواها و بحث هامونو طولانی نمیکنم، منظورم این نیست که من میرم منت کشی، ولی وقتی همسرم پیش قدم میشه برای اشتی اولش یکم ناز میام و بعدش آشتی میکنم

هر وقت از دستش ناراحت شم، ازم بپرسه چی شده خیلی راحت و مستقیم بهش میگم، نه اینکه هی بگم هیچی و برم تو لاک خودم

و.... 

خیلی چیزای دیگم هست ولی اینا به ذهنم رسید گلی😘