2821
2789
عنوان

یسنا پیدا شد

1175 بازدید | 47 پست

یسنا زنده پیدا شد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یسنا دختر گمشده کلاله‌ای پس از پنج روز جست و جو پیدا شد.

یسنا دیدار دختر بچه چهارساله کلاله ای که پنج روز پیش در زمین کشاورزی روستای گم شده  بود صحیح و سالم پیدا شد.

فرهاد شیبک فرماندار کلاله در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا به گفتن این جمله که یسنا صحیح و سالم در یکی از روستاهای اطراف پیدا شده است، بسنده کرد.

ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۹ اردیبهشت گم‌شدن یک دختر ۴ ساله در زمین‌های کشاورزی روستای یلی بدراق کلاله از سوی بخشداری به هلال‌احمر گزارش شد و از همان ساعت اولیه گروه های امدادی و مردم ب صورت گسترده برای پیدا کردن او بسیج شده بودند.

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

2824
2823
2791
2779
2792