2777
2789

این کارا اولش قشنگه 

بعدش ادمو سن بالا نشون میده 

فقط کاشت 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاشتم زشته ،خاب ابرو بد درمیاد

ن اصلا اینجوری نیست 

دکتر خوب ابرو تمیز تحویل میده 

تو همین سایت یه کاربر بود ابروهاش فوق العاده شده بود 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

تا حالا يه دونه كاشتم نديدم كه قشنگ باشه

پول میخواد ابرو خوب 

الان تو شهر ما هست ۵تومن 

و ۱۵ تومن 

ن اصلا اینجوری نیست  دکتر خوب ابرو تمیز تحویل میده  تو همین سایت یه کاربر بود ابروهاش فو ...

خواهرشوهرم ۱۸تومن پولشو دا کاشت کرد اینقدربده که نگو،تهرانم جای خوب انجام داد

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

مثلا چجوریه؟!

باید بهش برسی خوب 

مثلا چجوریه؟! باید بهش برسی خوب 

خاب ابروش و ضخامت تارایی که کاشته ازپشت موهای سرش برداشتن کاشتن باهم فرق داره و رشدش بیش اندازه است با رشد موهای طبیعیش فرق داره

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

خاب ابروش و ضخامت تارایی که کاشته ازپشت موهای سرش برداشتن کاشتن باهم فرق داره و رشدش بیش اندازه است ...

مسواکی نشده؟!

خیلی ابروهاش تیره شده 

منظورت از خواب چیه یعنی سیخ میشه ؟!

منم دو سه نفر رو دیدم با کاشت خیلی بد شدن

اتفاقا تهران تو یک کلینیک دو سال پیش ۲۰ میل هزینه هم کرد ولی ….

مسواکی نشده؟! خیلی ابروهاش تیره شده  منظورت از خواب چیه یعنی سیخ میشه ؟!

اره سیخ میشه وتیره تراز موهای طبیعی ابروشه

منم دو سه نفر رو دیدم با کاشت خیلی بد شدن اتفاقا تهران تو یک کلینیک دو سال پیش ۲۰ میل هزینه هم کرد ...

اره توجه کنی صبا راد هست مجری وبلاگره بعدکاشت چقدرزشت شده