2777
2789

دوقلوییم و ۲۳ ساله خواهرم معلول جسمیه و به زور عصا کج و کوله و اروم راه میره ما پدر مادر نداریم (جداشدند و ازدواج کردند) 

با خانواده پدری زندگی میکنیم خواهرم ۲ سال هر ماه رفت تهران 

ولی اون درمان هم نتیجه نداد و عمم میبردش الان یکسالی میشه که نرفته و چون وابسته شده بود به کادر اونجا حالش خیلی بد حال روحیش یماند که خودش چقدر اذیتم کرده اونایی که درجریان تاپیک هام هستند میدونند 

حالا یکشنبه هم باید بره و شهر عمم و پسر عمم نمیذارن ببره خواهرمو به حدیه که داره به دادگاه میکشه 

میخوام من ببرم خواهرمو تنهایی بنظرتون میتونم 

مشکلم اینه از بس سنگینه من نمیتونم از اتوبوس پیادش کنم یا سوارش کنم یا مثلا اسنپ که میگیرم نمیتونم تنها سوار بشه 

ولی شاید زور زدم و تا یکشنبه تمرین کنم بتونم 

امنیتش چطوره اسنپ و این چیزا دوتا دختر ؟

خونه هم واسه یکی از اشناهامونه تو وسط های شهر نمیدونم منطقشو میگم همسایه ها ببینن دوتا دختر تنها تو خونه میمونن چیزی میشه؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادرت چرا اصلا بفکرش نیستن😞باز خدا عمه تو خیر بده چ مهربونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

هیچی نمیشه اسنپ هم امن هست خیالت راحت دوتا دختر باشید بچه که نیستی عزیزم ۲۳سالتونه الانم دیگه همسایه به همسایه کار نداره دوتا دخترید به اکیپ دختر و پسر نیستید که مزاحمت داشتت باشید 

خداپشت وپناهتون باشه ایشالله توکل بخدا

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶