2777
2789

بعضی روزا به غلط کردن میفتم تازه از وقتی بچه دارم شدم افسردگیم شدیدتر شد خونه بابام هم برزخ بود تو عذاب بودم الان خواهرمم مجرده افسردگی داره از دست پدرمادرم...خونه داری و بچه داریم افتضاحه آدم موفقی هم نیستم

...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون وقتی تابستونه دلمون میخواد زمستون بشه

وقتی زمستونه ، تابستون

هیچ وقت از هیچی راضی نیستیم

البته استثنا وجود داره بعضی اقایون تعادل روانی ندارن ولی نه همشون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اخ دست رو دلم نزاااررررررر ک خونههههههههه

من موندم من دنبال چی بودم بخدا مجردی خیلی قشنگ تره بابا حداقل مسولیت بچه داری نداری من از وقتی باردارم افسرده شدم اصلاااا حوصله هیچ کسی رو ندارم اشتباه کردم

یه خوبیایی داره یه بدی هایی هم داره مثلا همش خونس بچه رو نگه می‌داره بد سرکوفت میزنه یچیزی میشه میگه ...

سر کار نمیره؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
یه خوبیایی داره یه بدی هایی هم داره مثلا همش خونس بچه رو نگه می‌داره بد سرکوفت میزنه یچیزی میشه میگه ...

اادادم باید مادری کنه تا مادری بلد باشه 

هروقت اندازه مادرش بچه به دنیا اوردی اون وقت انتظار مادری بلد بودن داشته باشه 

ولی هوب یه چیز عادیه و همه مردها این حرف مزخرف را میزنن