2777
2789
عنوان

همسایه امون جوری عروسش کتکتش زد...

1219 بازدید | 38 پست

همسایه امون بنده خدا شوهرش چند ساله فوت کرده و یه زن ساده بی شیله و پیله اس.

دو روز پیش جوری عروسش کتکتش زد ، که زنگ زدن آمبولانس اومد بردش بیمارستان و الان دو روزه بستریه.

پسره اش نمی‌دونم یه پولی جور می‌کنه که مبلغشم زیاد نبوده که بشه باهاش یه خونه بخرند .

مادرشوهره به پسرش پیشنهاد میده میگه ؛ اگه دوست داری ،این زمین هشتاد متری (شایدم بیشتر) بردار برو با پولت بسازش که خونه دار بشی پولت خرج نشه .زمین از مادرشوهره بوده.

بعد پسره وقتی می‌ره به زنش میگه ؛فردا زنش عصبانی میاد میگه عوض اینکه بگی یه خونه بزرگ تر بسازه یا بگی  خونه منو بردار بساز برا خودت ..

میگی یه پلاک هشتاد متری بسازه.

(این همین یه پسر نیست خواهر برادرم داره)

بعد نمی‌دونم دقیق چی میشه که عروس مادرش شوهرش میزنه جوری که رفتن بالاسرش بیهوش بوده صورتش زخمی و تو حیاط افتاده بود .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله

شوهرش نکشتش؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

نمیددنم چرا فک میکنم توی هر موردی مادرشوهر عروسو اتیشی میکنه

مگه ما اونجا بودیم خدا بهتر داند

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

شوهره با زنش چکار کرد؟ فقط منتظر واکنش بقیه افراد خانواده هستم من

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

حیوان هم اینطور نیست 

من موندم اینا تو خانواده سون تربیت نشدن؟؟؟

پدر مادرش چیکار میکردن پس 

فقط شکمشو پر کردن ؟!

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

از عوضی بودن پسر خودش بوده عروسش همچین کاری کرده. 

و البته چه عروس بی خانواده و داغونی .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نمیددنم چرا فک میکنم توی هر موردی مادرشوهر عروسو اتیشی میکنه مگه ما اونجا بودیم خدا بهتر داند

هرچقدرم آتیشی کنن بزرگ تره آدمیزاد خودش در آینده مادرشوهر یا مادر زن میشه درستش نیس

چه حیوونایی پیدا میشه 😐😐میخاسته زمین بهش بده کتکشم زده؟ 

بفرما تحویل بگیرین خانومای ایرانی که همه ارثتونو میذارین برا پسرتون به دخترتون هیچی نمیدین، عروس اینجوری ازتون تشکر میکنه ☝️🤡

نمیددنم چرا فک میکنم توی هر موردی مادرشوهر عروسو اتیشی میکنه مگه ما اونجا بودیم خدا بهتر داند

ببخشید ولی معلومه شما هم از اینجور آدمایی 

هر چقد هم اتیشی کنه که ما خبر نداریم 

چطور جرئت می‌کنه یکیو در حد بستری و زخمی شدن بزنه؟ 

آدم سالمه اون ؟!

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

چه حیوونایی پیدا میشه 😐😐میخاسته زمین بهش بده کتکشم زده؟  بفرما تحویل بگیرین خانومای ایرانی ک ...

یکی دیگه تو سایت هم هست اتفاقا فعاله اونم میگه مادرشوهرم خونه‌یی که توش میشینه رو بفروشه برا ما نوساز بخره اجاره ندیم😂😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
ببخشید ولی معلومه شما هم از اینجور آدمایی  هر چقد هم اتیشی کنه که ما خبر نداریم  چطور جر ...

دقیقا

حالا اگه برعکسش بود باید میومدی و میدیدی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...