2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

109 بازدید | 30 پست

بچه ها  توی سایت سال فارغ التحصیلی زده ۹۹ولی توی برگه تاریخ اخذ دیپلمم زده ۱۴۰۰ الان توی ویرایش کدوم بزنم؟

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜

ویراشش کن حتما

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال منو یه سال جلوتر زدع ۰ چگوهی بخورم

منم نمیدونم الان چ غلطی کنم ینی چه😐

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜
من نکردممم 

اون باید ویرایش بشه حتما

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
منم یه سال عقبه و ویرایش هم نکردم  نمیدونم مشکلی پیش میاد یا نه  مثل اینکه برا همه یه سا ...

میترسم اخه تاییدیه بزنم فردا دردسر شه... ینی ویرایشش بزنم؟

من ندیدمش خب 🤦🏻‍♀️ کی گفت باید حتما بزنی ؟! 

حتما لازمه ک گزاشتن

والا من شنیدم واسه همه اینطوری شده  اولش خیلی استرس داشتم ولی دیگه چیکار کنم تموم شددد

میترسم ویرایش نزنم دردسر شه...اخرش نفمیدی چیکار باید میکردی؟

میترسم اخه تاییدیه بزنم فردا دردسر شه... ینی ویرایشش بزنم؟

مگه میتونی ویرایش بزنی؟

من خواهرزادم نمیتونست ویرایش بزنه اون قسمتو 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان