عزیزم من خودم به مدت سه سال ادیتورم بودم بازم میگم این عکسیم که گذاشته فیلتره ولی حجمش کمه😐 بعدام ...
نه واقعا فیلتره خیلی هم ف یلتر روش هست من گفتم فی لتر نیست ؟من خودم فیل تر نمیندارم ولی دیگه عکس طبیعی با عکسی که شکل کارتون شده رو میشناسم فقط یکی نوشته بود با فیلت ر همه خوشگلن به اون توپیدم
زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه میدونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و میخوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق میکنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو میبخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمیکنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم میتونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
اینم قشنگه ولی به قول دوستان انگار ف یلتر میزاری ولی خوشگل دیده میشه مهم اینه
زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه میدونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و میخوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق میکنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو میبخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمیکنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم میتونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
به منم توپیدی من که نگفتم با فیل تر همه خوشگلن....
عه
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
عکساتم اگه فیل تر نباشه ولی خب بینیت عمله لباتم ژله مهمه اینه که خوشگل شذی بعضیا هزارتا عملم میکنن فی ل ترم میندازن قشنگ نمیشن
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری